0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lednice po odvolání trenéra Fobla nezvládla zápas podzimu a přikovala se na dno tabulky


Branky


4

Zápas tzv. o šest bodů se odehrál v sobotu v Lednici kam dorazil tým Bosonoh. Ani jeden z týmů nezažívá příjemné období. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Opět solidní výkon, a zase bez bodů. Znatelně chyběli zranění Brovčenko a Hovězák. Vedení klubu ukončilo v týdnu spolupráci s trenérem panem Moroslavem Foblem a mužstvo z lavičky vedl nový trenér pan Robert Koch. Po celý zápas jsme měli více ze hry, více střel i šancí. Bohužel velké šance vychytal brankář hostů. Hosté měli vyborně organizovanou defenzívu a z hlubokého bloku vyráželi do nebezpečných protiútoků. V první půli jsme brankáře hostů ohrožovali ze standardních situací a kombinací jsme se k ohrožení branky téměř nedostávali. Největší šanci v závěru poločasu nevyužil Mach.

Vyšel nám opět nástup do druhé půle, kdy po průniku Macha šanci nevyužil Krmíček a v dobrých šancích neuspěl ani Pálka. Hosté potrestali jednu z mála našich chyb v 72. minutě, kdy se trefil Hladký. V zápětí v největší šanci Očenáčka vychytal skvělým zákrokem brankář hostů Oros. Nezbývá, než se připravit na další utkání, kdy v sobotu od 14 hodin hrajeme na hřišti Moravské Slavie Brno.

Report: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Robert Koch (trenér): Myslím si, že jsme byli lepším mužstvem. Pro nás bohužel brankář hostů předvedl minimálně dva skvělé zákroky. Hosté vystřelili mezi tyče myslím pouze jednou a byl z toho gól.

FK SK Bosonohy
Jan Šíma (trenér): Třicet minut jsme byli lepší a vypracovali si nějaké příležitosti a střely na bránu, ale nedokázali jsme dát gól. Konec poločasu byl v režii Lednice, ale neměli žádnou šanci. Druhý poločas začal velkou šanci Lednice ale gólman nás podržel a pak ještě v průběhu druhého poločasu dvakrát zabránil brance, když měla Lednice velkou šanci. My jsme dali gól z levé strany po brejkové situaci a ještě trefili tyč .



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , M. Krmíček [-] (74. M. Wallisch [-] ) , P. Mach [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] (86. T. Wolgemuth [-] ) , J. Ferby [-] , D. Poláček [-] , T. Krejčí [-] , M. Ruber [-]

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - M. Hladký [-] (93. J. Černý [-] ) , S. Lerch [-] , J. Šíma [-] (76. D. Varga [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Čoupek [-] (76. M. Pakosta [-] ) , Š. Pelán [-] , P. Táborský [-] (46. P. Dohnal [-] ) , O. Osladil [-] , T. Lukšija [-] , P. Dedič [-] (87. P. Moučka [-] )

ŽK: 77. J. Ferby , 92. D. Poláček - 41. O. Osladil , 41. J. Šíma , 45. T. Lukšija , 64. S. Lerch , 69. M. Svoboda , 93. M. Pakosta , 94. M. Oros .
Počet diváků: 239. Rozhodčí: Chabiča František - SMUTNÝ Jan, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:06
Petr Florián

Expert: Jan Horáček
Tip experta: výhra domácích

Domácí už musí zabrat a doma to potvrdí.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 09:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:21

Tip: výhra domácích