0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:30

13.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Selinger vystřelil v Pohořelicích Spartě tři body


Branky


4

Na výborně připravené hřiště v Pohořelicích přijela houževnatá Sparta Brno, která chtěla odčinit prohru z předešlého domácího utkání s Boskovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přijel k nám jeden z favoritů soutěže. Zápas se odehrával za dobrého podzimního počasí a na dobře připraveném hřišti. Na zápas jsme se připravili velice zodpovědně i takticky. Celý první poločas se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Hosté předváděli kombinační fotbal, domácí hráči se snažili také o držení míče. Ani jednomu týmu se nepodařilo vstřelit do poločasu branku.

Ve druhém poločasu se hráči Sparty prezentovali hned od úvodu svou hrou a tlačili se do zakončení. Nám se celkem dařilo držet hosty na dostřel naší brány. Sami jsme se snažili rychlými výpady dostávat do šancí. Bohužel v době, kdy se lámou zápasy, nemáme momentálně tolik možností vhodným oživením zápas zlomit v náš prospěch. A to rozhodlo. Zřejmě nejlepší hráč hostů Selinger navedl míč z levé strany na střed a i přes dostatečný počet našich bránících hráčů ránou z 18 metrů trefil míč přesně k tyči, 71. minuta, 0:1. V tomto okamžiku se hra vyrovnala. Hosté si hlídali svoje jednogólové vedení. Domácí se snažili alespoň zabojovat o bod. Zahrozili jsme však pouze standartními situacemi, se kterými si hosté v čele s gólmanem celkem snadno poradili. Ze hřiště tedy odcházíme bez bodu. Na lavičce hostů byla vidět velká radost, že utkání dovedli do vítězného konce.

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Hráče je potřeba pochválit za předvedený výkon během celého utkání. I přes některé improvizace v sestavě jsme hráli a bojovali jako jeden tým a možná si zasloužili bod. Hrál se zajímavý fotbal. Hosté však byli přece jenom o něco lepší a zaslouženě od nás odváží všechny 3 body.

FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): První poločas byl z naši strany pomalej a profesorskej což domácím, kteří dobře bránili hrálo do karet a stíhali se vždy zatáhnout v dostatečném počtu hráčů. I přesto jsme mohli jít po pár šancích do vedení. O poločase jsme si v kabině důrazně řekli jak chceme hrát a druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný, byli jsme rychlejší, měli pohyb a troufnu si říct, že domácí neměli jedinou šanci. Naštěstí pro nás Sese rozjel svou pověstnou SeliShow a rozhodl utkaní povedenou střelou za vápnem.



Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
T. Sedmidubský [-] - J. Šimša [-] , T. Kůra [-] , R. Beníček [-] - J. Landšperský [-] , R. Koch [-] , Z. Matoušek [-] (66. R. Manuel [-] ) - B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] (79. J. Zbránek [-] ) , D. Yatsyna [-] -

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Černý [-] , J. Stehlík [-] , P. Drbal [-] , J. Krejčíř [-] , T. Selinger [-] , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] (63. R. Janderka [-] ) , T. Košut [-] (84. V. Franc [-] ) , J. Pojsl [-] , L. Krejčí [-] (63. D. Hrdlička [-] )

ŽK: 88. J. Zbránek - 30. T. Košut .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DUFEK Tomáš - CHABIČA František, ZÁLESKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 10:06
Petr Florián

Expert: Jan Horáček
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale nakonec zvítězí Sparta 1:0.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 09:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:21

Tip: výhra domácích