Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř přestřílel Lednici, vítěznou branku vstřelil v poslední minutě Balaci - FOTO


9

Krumvíř chtěl napravit porážku na Spartě z předchozího kola, vše vypadalo, že si týmy rozdělí po bodu. To ale odmítl domácí Balaci a rozradostnil celou Krumvíř, naopak hosté z Lednice se dál potácí ve výsledkové krizi a propadli se až na dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět solidní výkon, a zase bez bodů. Po zahozené šanci Pálky jsme po chybě v rozehrávce inkasovali. Na branku domácích jsme obratem odpověděli gólem Horčičky zpoza šestnáctky. Hloupě jsme inkasovali v poslední minutě první půle po zaváhání na pravé straně hřistě, kdy se prosadil Balaci.

Nástup do druhé půle jsme měli výborný. Nejdříve Horčička po zaváhání brankáře vyrovnal. Následně Hovězák nastřelil tyč a poté se Hovězákovi podařilo střelou na zadní tyč strhnout vedení na naši stranu. Bohužel vinou zranění postupně hřiště opustili Pálka a Brovčenko. Domácí srovnali.  Po vystřídání Očenáška jsme definitivně přenechali střed hřiště domácím. Utkání spělo asi k zasloužené remíze. V nastavení jsme bobužel nezužitkovali dobrou akci Macha a z protiútoku domácí konkrétně Balaci rozhodli o tom, že všechny body zůstanou v Krumvíři.

Report: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radim Heča (trenér): Postavením v tabulce utkání napovídalo, kdo byl papírový favorit. Na hostujících hráčích leží trochu "deka" z minulých utkání, které těsně prohráli góly z posledních minut. Ač mají oba týmy rozdílné postavení v tabulce, na zápase to znát nebylo a hrála se velmi vyrovnaná partie. Domací šli do vedení po nepřesnostech v hostující obraně, kdy získal míč Dominik Jankůj a krásnou kolmicí uvolnil Radima Němečka, který se nemýlil. Ve 27. minutě přesnou ranou z dálky vyrovnal Tomáš Horčička. Do poločasu ale domácí využili mírné převahy a ve 45. minutě dal svůj první gól v zápase krásnou střelou pod břevno Cristian Balaci. Hned v úvodu druhého poločasu domácí ovšem dostali studenou sprchu v podobě laciného gólu z dálky druhou brankou v utkání Tomáše Horčičky. V 59 minutě po centru a nepřesném odkopu míče v 59. minutě prostřelil domácího Doležala Lukáš Hovězák. Domácí pak po stupňujícím tlaku vyrovnali přiklepnutím Cristiana Balaciho proti noze Petra Plevače a ten se nemýlil - 3:3. Závěr utkání byl euforický. Už v nastaveném čase se po závaru v hostující šestnácte prosadil podruhé Cristian Balaci a utkání rozhodl. Pro hostujícím tým opět nepříjemná porážka. Pro domácí mužstvo udržení 2. místa v tabulce.

TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Celý podzim čekám, až přijde zápas, ve kterém budeme dominantní a vítězství si zasloužíme. Do 60. minuty sobotního zápasu to tak vypadalo. Prohráli jsme přesně ve chvíli, kdy jsme dali gól na 2:3. Zřejmě jsme se zalekli vedení (popravdě se do něj moc často nedostáváme) a pro jistotu jsme přestali hrát, běhat, podstupovat souboje a naprosto nepochopitelně jsme otěže utkání nejen pustili, ale přímo vložili do rukou soupeři. Kyselou třešničkou na dortu je další (v sezóně v pořadí již čtvrtý) inkasovaný gól v nastaveném čase! Ze dna se zvedá těžce, ale ani všechny fotbalové síly světa nás nezachrání, pokud se nezbavíme toho ohromného "nákladu", který si každý zápas naložíme do trenek!



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] - D. Jankůj [-] , O. Přichystal [-] , R. Němeček [-] , O. Luskač [-] (34. C. Balaci [-] ) - T. Ondroušek [-] , P. Plevač [-] (76. J. Krakovič [-] ) -

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] (46. M. Krmíček [-] ) , P. Mach [-] , L. Hovězák [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] (79. D. Votava [-] ) , J. Ferby [-] , D. Poláček [-] , T. Krejčí [-] , Y. Brovchenko [-] (67. M. Ruber [-] )

ŽK: 73. C. Balaci - 84. T. Krejčí , 95. T. Horčička . ČK: 88. D. Votava .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: JEŽEK Michal - BURGR Štěpán, BODEČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 11:27

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 22:34
Petr Florián

Expert: František Furch
Tip experta: remíza

Krumvíři dochází dech a Lednice byla v posledním zápase velice nebezpečná.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 21:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:55

Tip: výhra hostů