Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2023 18:30

11.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice na svém hřišti opět zvítězily a jsou už na 2. místě tabulky - FOTO


Branky


2

Hráno na základě naší žádosti za umělého osvětlení na umělé trávě. Děkujeme domácím za vstřícnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediní 2 zbylí matadoři Lukáš Koplík a Marcel Čepil "kazili" velmi nízký věkový průměr našeho mužstva v předehrávaném utkání v Boskovicích. Koštuříka s Kupčíkem do utkání nepustilo zranění, Radim Holešinský je celý týden dle jeho slov "zavalen hrozny".  Chyběl i nemocný Martin Schuller i zraněný dorostenec Jirka Kabela. První půle z naší strany byla poměrně slušná soupeř měl sice více šancí, ale nám se podařilo díky perfektně zahranému přímému kopu srovnat v 31. minutě Vaškem Raisiglem.

Ve druhé půli se bohužel projevila fyzická převaha domácích a také úzký kádr našeho celku na toto utkání. Zřejmě rozhodují moment přišel před naší třetí inkasovanou brankou, kdy dobře vystřelil Patrik Petrucha, ale jeho střelu brankář s námahou vyrazil a z následného brejku jsme inkasovali třetí hřebíček... Body tak zůstaly po zásluze doma, byť jsme na půdě favorita ostudu neudělali. Ale bohužel, pořád tomu něco chybí. No nedá se nic dělat, je třeba zkusit na podzim urvat ještě nějaký bodík a přes zimu pořádně makat. Holt bez práce nejsou koláče... V každém případě patří poděkování všem hráčům (ještě náhradní brankář Lukáš Malík) a trenérům Jarovi Munzarovi a  Liboru Snopkovi, že v pátek večer náročný zájezd do dalekých Boskovic důstojně zvládli.

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Od začátku zápasu jsme měli více ze hry. V prvním poločase jsme se ujali vedení po rohovém kopu. Poté jsme mohli několikrát vedení navýšit, ale jak to tak někdy bývá dostali jsme gól na 1:1 z přímého kopu. Musím uznat, že to hostující hráč trefil hezky přes zeď. Druhý poločas jsme ještě přidali a v 55. minutě jsme vedli 2:1. Od nás to pak byl festival zahozených šancí. V 80. minutě se trefil Novák a to nás uklidnilo. V poslední minutě jsme se hezky z přímáku trefili my, konkrétně Hlaváček.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - D. Sychra [-] , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , J. Odehnal [-] (52. R. Klepáček [-] ) , M. Pokorný [-] (87. F. Sychra [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Novák [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (87. A. Všianský [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - S. Koutský [-] , J. Chludil [-] , A. Prčík [-] , R. Weigl [-] , T. Jungwirth [-] - V. Raisigl [-] , L. koplík [-] - P. Petrucha [-] , M. Čepil [-] (74. M. Opluštil [-] ) , M. Mokruša [-] (81. D. Sobek [-] )

ŽK: 74. J. Chludil , 78. S. Koutský , 93. T. Jungwirth .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chabiča František - HAMINGER Milan, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:32
Petr Florián

Expert: Dominik Síleš
Tip experta: výhra domácích

Domácí se určitě budou hnát za výhrou, aby se bodově dotáhli nebo aspoň udrželi na druhé místo tabulky.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:26

Tip: výhra domácích