3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rajhradice po třech venkovních prohrách zabraly, Lednice opět s prázdnou - FOTO


Branky


10. M. Bělák , 19. F. Furch , 53. P. Outrata - 60. T. Pálka , 68. P. Mach
3

Domácí se museli v minulých třech kolech obejít bez domácího publika a evidentně jim velmi chybělo, jelikož si z ani jednoho utkání na hřišti soupeře nepřivezli ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání jsme vstoupili dobře a ve 2. minutě po krásné akci Mach překonal brankáře, ale nastřelil tyč. V první půli pak ale vládli domácí. Na malém hřišti našemu mužstvu dělali problémy zejména nasazením a agresivitou. Do 20. minuty proměnili domácí dvě šance agilního Běláka a to nás ještě podržel Prokop. Vypadalo to, jako by naši hru nastartoval tvrdý kartový zakrok Poláčka.

Hned na uvod druhé půle v nájezdu nastřelil brankáře Mach. Domácí po šťastně teči navýšili vedení už na 3:0, ale herně od 60. minuty mělo už návrhy naše mužstvo. Po skvělé přihrávce Krmícka snížil Pálka a vzápětí z najezdu prostřelil brankáře Mach. Domácí se třásli o výsledek do konce zápasu. Dobré šance neproměnili ještě Mach, hlavou Wolgemuth, Krejčí a Pálka. Bohužel zlepšený velmi dobrý výkon ve druhé půli na body zase nestačil, ale hra měla už parametry, emoce, nasazení i kvalitu.

Report: TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Po třech prohrách z venkovních utkání v řadě jsme se potřebovali nastartovat důležitým zápasem v domácím prostředí proti Lednici. První poločas nám vyšel velmi dobře a do kabin jsme šli za stavu 2:0, což byl myslím pro hosty ještě příznivý výsledek. Druhý poločas jsme začali oproti minulým zápasům dobře a povedlo se nám zvýšit na 3:0. Jenže místo klidné dohrávky jsme soupeře pustili chybami na rozdíl jediné branky a to i díky naším asi pěti nastřeleným brankovým konstrukcím. Soupeř ucítil šanci a byl nepříjemný, ale naštěstí jsme vítězství udrželi a připsali si velmi cenné tři body.

TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned po pár minutách jsme nastřelili tyčku. Poté se osmělili i domácí a zatlačili nás. Výsledkem byly dvě branky v naší síti, poločas. Zkraje druhého jsme dostali gól třetí, ale zřejmě z kluků spadla nervozita a začali hrát uvolněněji a aktivněji. Vstřelili jsem dvě branky, ale soupeř už si vítězství pohlídal. Pokud bychom ve stejném nasazení, které jsme předvedli posledních dvacet minut, hráli celý zápas, určitě bychom vyhráli. Ale takový je fotbal.



Sestavy


TJ Rajhradice
T. Šebela [-] - M. Holek [-] , J. Svoboda [-] , J. Pánek [-] , P. Outrata [-] (68. P. Šnyrch [-] ) , J. Štreit [-] , M. Bělák [-] (89. M. Cambal [-] ) , J. Doležel [-] , F. Furch [-] (57. J. Kilberger [-] ) , R. Bubeníček [-] , r. chalabala [-]

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , M. Krmíček [-] (78. D. Votava [-] ) , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , J. Ferby [-] , D. Poláček [-] (46. L. Hovězák [-] ) , T. Krejčí [-] , Y. Brovchenko [-]

ŽK: 51. M. Bělák , 83. J. Kilberger - 26. P. Mach , 45. D. Poláček , 49. T. Krejčí , 59. T. Wolgemuth , 65. L. Hovězák , 91. T. Pálka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - PÁTEK David, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 06:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:32
Petr Florián

Expert: Dominik Síleš
Tip experta: výhra domácích

Taktéž povinné 3 body pro domácí tým proti trápícímu se soupeři.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:26

Tip: výhra domácích