0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 09:45

11.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První porážka, Olympia Ráječko překvapila lídra a odvezla z Kuřimi tři body - FOTO


Branky


3

V sobotu 14. 10. 2023 zajíždělo A mužstvo Ráječka na půdu neporaženého prvního celku krajského přeboru Kuřimi. A ač byly kurzy na výhru hostí určitě vysoké, dokázali jako první v sezoně tým FC Kuřim porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tradiční úvodní tlak i s trochou štěstí hosté přežili a následně se začali osmělovat. Dvě velké příležitosti dokázal zlikvidovat brankář Smrčka i s pomocí svých obránců. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

V druhé půli se blok Ráječka sesunul ještě níže ke své bráně a tak naše borce čekala tradiční řehole spojená s dobýváním obranného valu soupeře. Soupeř statečně odolával a nakonec sám využil ojedinělé akce, kdy se ukázkově trefil Zohar, 0:1. I přes velkou snahu se Kuřimákům s výsledkem nepodařilo nic udělat.

Report: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): První letošní utkání, které nám nevyšlo ani výsledkově ani herně. Vstup do utkání, jsme měli přitom výborný. V prvních dvaceti minutách jsme měli 4-5 slibných útočných akcí, kde chybělo jen lepší finální řešení nebo lepší postavení našich hráčů v šestnáctce soupeře. Poté se hra vyrovnala. Ráječko přijelo velice dobře taktický připravené. Hrálo kompaktně a efektivně. Nám se tentokráte nedařila kombinační hra a málo jsme využívali křídelní prostory. I když jsme v druhém poločase hru zjednodušili, do pořádné šance jsme se nedostali. Hostům vyšel v 80-té minutě brejk, kdy se soupeř trefil z hranice šestnáctky nádhernou střelou a odváží si od nás 3 body.

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Začátek zápasu byl od nás pasivní a málo odvážný. V prvních 20-ti minutách si Kuřim vypracovala 3 brankové šance. Pak se hra vyrovnala a my si do poločasu vytvořili 2 šance a z jedné jsme nastřelili tyčku. O poločase jsem klukům říkal, že musíme být aktivní a po zisku se nezbavovat balónů a chtít hrát. To se nám moc nedařilo a nedokázali jsme vepředu udržet míč, jelikož jsme nestíhali doplňovat Kubu Tenoru a ten tam byl sám na tři obránce. Kuřim měla územní převahu, více držela míč, ale ve druhé půli si už žádnou stoprocentní šanci nevytvořila. My naopak využili jeden brejk a tím jsme zápas rozhodli. Pochvalu a ocenění zaslouží celý tým, jelikož si dnes opravdu šáhli na dno a hodně kluků končila zápas totálně vyčerpaná. Teď nás čeká Bystrc a je potřeba tenhle výkon a přístup zopakovat a můžeme být zase úspěšní.



Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - A. Dabó [-] (53. P. Svoboda [-] ) , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] , D. Koreň [-] (64. J. Obůrka [-] ) , L. Šťastný [-] (64. J. Motyčka [-] ) , M. Pitel [-] (74. T. Kupský [-] ) , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] , J. Tenora [-] (70. R. Chyla [-] ) , F. Michna [-] (82. M. Morkus [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] (60. J. Morkus [-] ) , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BODEČEK Adam - KUČERA Josef, DUFEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 06:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:32
Petr Florián

Expert: Dominik Síleš
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí roli favorita a prodlouží neporazitelnost.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:26

Tip: výhra domácích