2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brněnská Svratka odjela z Ráječka s prázdnou - FOTO


Branky


6

Poslední dvě utkání Ráječka byla jako na houpačce, kdy sehrála utkání s nováčky. V prvním si poradila jednoznačně s Rajhradicemi 4:0 a druhý v Pohořelicích totálně nezvládla a prohrála 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 7. 10. 2023 nastoupily na hřiště k utkání 10. kola KP týmy sousedící v tabulce a bylo tak jasné, že to bude souboj tzv. o všechno. A do utkání lépe vstoupili hosté, kdy už v první minutě málem využili zmatků domácích po malé domů. Poté už ale převzali otěže utkání naši hráči, kdy v 8. minutě střílel Michna, jeho střela nebyla úspěšná, ale k míči se po zmatcích v obraně dostal Jakub Tenora, který ale nevyužil tohoto zaváhání. V 15. minutě se do další šance dostali naši hráči, kdy po dobrém autu Pačovského na Horáčka se nakonec k míči dostal Filip Michna a nedal Doležalovi šanci - 1:0. Hned za minutu mohlo být pro nás ještě veseleji, po souhře Jakuba Pačovského s Michalem Zouharem se míč ve vápně odrazil od soupeřovy ruky, hlavní rozhodčí, ale ruku zřejmě neviděl, a tak se penalta nepíská. Domácí hráči i fanoušci jsou rozhořčeni. A toto naštvání se ještě stupňuje v 18. minutě po faulu ve vápně na Tenory, pomezní signalizuje faul, hlavní rozhodčí nereaguje a hra tak pokračuje. Hosté jsou spíše tlačeni do kouta, do šance se dostávají až v 25. minutě, kdy zahrávají přímý volný kop z půlky, dostávají se do velké příležitosti, kterou ale zastavuje odpískaný offside. Poté se hra přelévá ze strany na stranu, kdy mají naši hráči převahu, ale nedostávají se do žádné vyložené brankové příležitosti. A tak se ve 42. minutě opět dostávají ke slovu hosté, ale střela Davida Řezníka míří nad. Ještě před koncem poločasu se po centru Jana Horáčka ujímá míče ve vápně Michal Zouhar, který je ale srážen hostujícím obráncem, píšťalka rozhodčího k nevoli domácích ale zůstala opět němá. A tak se v šlo do šaten za stavu 1:0.

Do druhého poločasu hráči A týmu nastupují lépe než do toho prvního a nedovolují hostům se dostat do žádné větší příležitosti ohrozit branku. A tak jsou to oni, kdo mění stav. Filip Michna měl dnes svůj den a střelou v 51. minutě zvyšuje skóre na 2:0. Hned na to vyděsí bývalého ligového brankáře Doležala centr Zouhara, který skončil na břevně. A v 55. minutě je opět hlavním aktérem Filip Michna, jehož střelu brankář hostí vyrazil, následnou šanci opět vyráží brankář a obrana hostů odvrací největší zlo. První šancí hostů je jejich rychlý náběh, který ale bez problémů hasí David Juran. V 73. minutě opět vystrkují růžky hosté, střela Karla Kroupy ale míří vysoko nad bránu. O dvě minuty později si zavaří sami hosté těžkou malou domů, kterou ale Doležal akrobaticky zvládá. V 79. minutě se konečně zase dostávají do náznaku příležitosti domácí, kdy Radim Chyla vybojoval míč a střela Daniela Zacha zamířila jen těsně vedle. O minutu později je náběh Jakuba Ťoupka odvrácen na roh. Posledních deset minut už je pouze dohráváno bez šancí. A tak si naše A mužstvo připisuje důležité tři body do tabulky KP.

Report: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Čekal náš mladý, rychlý a běhavý soupeř. Prvních asi 15 minut nám trvalo než jsme si na to zvykli, že je soupeř včas v osobních soubojích. Poté jsme zrychlili práci s míčem a tím jsme se soubojům dokázali vyhnout. Hned asi v desáté vteřině jsme přežili stoprocentní šanci Svratky. Od 15. minuty jsme byli lepším týmem, dobře jsme kombinovali a díky tomu jsme se dostali po pěkné kombinační akci do vedení. Pak nás ještě podržel David Juran, po standardce, kdy vytáhl skvělý zákrok. Druhý poločas jsme trošku ustoupili od neustálého presinku a stáhli jsme blok o trošku níž a musím říct, že jsme soupeři nic nepovolili. Druhý gól jsme přidali po standardce a prodlouženém míči, kdy jsme byli v dobrém náběhu a Filip Michna byl sám před brankářem. Jsem moc rád, jak kluci k zápasu přistoupili a jak ho odmakali. Byli za to odměněni. Teď nás čeká Kuřim, kde se kluci můžou zase porovnat s tím nejlepším, co v krajském přeboru je a já bych moc rád byl první, kdo Kuřim porazí.




Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - M. Morkus [-] , J. Horáček [-] , J. Tenora [-] (77. D. Zach [-] ) , P. Lidmila [-] , F. Michna [-] (77. R. Chyla [-] ) , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] (77. J. Ťoupek [-] ) , J. Sedlák [-] , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - D. Řezník [-] (65. M. Schulz [-] ) , M. Fila [-] , K. Kroupa [-] , T. Cebák [-] (70. M. Tkach [-] ) , J. Broskva [-] , F. Svensson [-] , J. Čurda [-] , R. Zadorozhnyi [-] (65. J. Morávek [-] ) , E. Moll [-] (80. V. Drozd [-] ) , J. Janík [-]

ŽK: 44. M. Zouhar , 92. D. Zach - 91. J. Čurda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DANIEL Petr - ŠENKÝŘ Petr, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: výhra hostů

Po zápase s námi, tipuju Svratka.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích