1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mutěnicím zachránil bod pět minut před koncem utkání Mokruša - FOTO


Branky


4

Derby utkání s druhým týmem tabulky se Mutěnicím nejen herně, ale nakonec i výsledkově celkem povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši hráči byli od začátku aktivní a v první půli měli určitě více ze hry. Vidět byl hlavně na pravé záloze Marcel Čepil, který dal vzpomenout na své nejlepší sezóny a ukázal, že rozhodně nepatří do starého železa, a má pořád velmi rychlé nohy! Byl také u naší největší šance v 21. minutě, kdy ho hezky vysunul s chutí hrající Václav Raisigl, Marcel se výborně uvolnil a poslal centr na volného Romana Weigla. Bohužel toho ale vychytal brankář Doležal. Kopali jsme celou řadu rohů, ale žádný závar se nám nepodařilo gólově zakončit. V 31. minutě tak přišel trest. Ještě na polovině hostí Vaška Raisigla při pokusu o kličku obral Přichystal, míč se odrazil ke kanonýrovi Ondrouškovi. Ten neváhal a snad z 35 metrů (možní i více!) přeloboval mírně vyběhnuvšího Filipa Leznara. Míč se od břevna odrazil za (na!?) čáru a vyskočil z brány. Asistent rozhodčího ale ukázal, že míč byl v bráně a tak jsme z první šance hostí inkasovali - 0 : 1. Ani tento smolný okamžik, ani další smůla v podobě nuceného střídání Dalibora Koštuříka (nemělo by to být ale nic vážného) nás nerozhodilo a i ve druhé půli jsme šli za vyrovnáním.

V 51. minutě opět Marcel Čepil hledal Vaška Raisigla, ale míč měl na dlouhou nohu a bránu minul! Poté měli přece jen více ze hry hosté, ale ani Ondroušek, který běžel v 53. minutě z úhlu sám na Filipa Leznara ani Michna v 82. minutě stříleným centrem neuspěli. A pak přišly naše chvíle. Šanci střídajícího Patrika Petruchy v 83. minutě po ideálním vysunutí Raisigla zablokoval dobíhající Hoša, ale po dalším rohu v 85. minutě po závaru hlavou srovnal Marek Mokruša - 1 : 1. V nastaveném čase nejprve vytáhl na poslední chvíli klíčový zákrok skvěle hrající "z nouze stoper" Lukáš Koplík a tak jsme mohli rozhodnout my. V přečíslení po vysunutí Marka Mokruši pelášil po levé straně Roman Weigl, ale místo přihrávky do pokutového území na některého z dobře stojících spoluhráčů volil přihrávku do leva na střídajícího Michala Opluštila, který nedokázal míč svou slabší levou nohou odcentrovat a míč tak skončil v zámezí... Rozhodčí Šustr pak písknul naposledy do píšťalky a utkání tak skončilo asi spravedlivou remízou. Naši kluci dnes ale určitě zaslouží velkou pochvalu! Snad je to odrazový můstek do našich lepších fotbalových časů!

Report: FK Mutěnice



Před vinařským derby v krásném slunečním počasí dělilo týmy propastných dvanáct míst a tak papírově bylo favoritem mužstvo Krumvíře. Na hřišti to tak ale nevypadalo. Domácí chtěli protrhnout sérii nepovedených výsledků a v první půli byli určitě lepším týmem. Mutěnice si z herní převahy vypracovaly řadu standardních situací, z kterých se ovšem v úvodní půli neprosadily. Zatím. A tak šli do vedení hosté. Ve 30.minutě z půlky hřiště nachytal na hruškách domácího brankáře kanonýr Ondroušek a potvrdil skvělou střeleckou formu. Bohužel to byl jediný světlý okamžik Krumvíře v úvodním dějství. Tým vypadal místy, že uspává soupeře tak dokonale, až uspal sám sebe. Náročný třetí zápas během týdne byl na hráčích až příliš vidět, únava by se na hřišti dala krájet. Diváci si fotbalu moc neužili.

V druhé půli byla hra Krumvíře lepší a živější a v přechodové fázi to vyprodukovalo několik slibných akcí. Žádnou z nich se však hráčům nepodařilo dotáhnout do brankové podoby a tak přišel trest. Domácí se prosadili po rohovém kopu, když z nepřehledné situace udeřil Mokruša a překonal bozmocného Doležala. Utkání tak dospělo k zasloužené dělbě bodů. Další utkání sehrajeme v Krumvíři v sobotu v 15:30 proti Rajhradicím.

Report: SK Krumvíř


Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Petr Blaha: Derby utkání s druhým týmem tabulky se našim hráčům nejen herně, ale nakonec i výsledkově celkem povedlo. Naši hráči byli od začátku aktivní a v první půli měli určitě více ze hry, i když do vedení se po fotbalové parádě Ondrouška dostali hosté. Soupeř ve druhé půli hru vyrovnal, ale přesto se nám v 85. minutě povedlo po zásluze vyrovnat.




Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - J. Chludil [-] (74. P. Petrucha [-] ) , A. Prčík [-] (74. J. Kabela [-] ) , T. Jungwirth [-] , R. Weigl [-] , D. Koštuřík [-] (37. M. Schüller [-] ) - L. koplík [-] , R. Holešinský [-] , V. Raisigl [-] - M. Mokruša [-] , M. Čepil [-]

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] (85. A. Húšek [-] ) , L. Košulič [-] , J. Borovička [-] , P. Hoša [-] - D. Michna [-] , D. Jankůj [-] , O. Přichystal [-] , R. Němeček [-] (62. P. Plevač [-] ) - T. Ondroušek [-] - O. Luskač [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - KUČERA Josef, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: výhra hostů

Očekávám jednoznačný průběh zápasu pro hosty.