O. Osička 54. (vl.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní branka hostujícího Osičky rozhodla o vítězství Bystrce


Branky


54. O. Osička (vl.)
4

I dosta zvládla anglický týden na 100%, kdy neobdržela branku a dostala se až na 5. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moravan do utkání vstoupil úplně jinak než v posledních zápasech. Byla na nás vidět touha odlepit se ode dna. Jak výsledkového, tak herního. Během prvního poločasu jsme si vytvořili řadu ofenzivních akcí, ale chyběl nám klid ve finální přihrávce nebo v zakončení. Soupeř měl také pár šancí, ale nedal.

Po poločase jsme pokračovali v obětavém výkonu, ale v ofenzivní části nám to neklapalo. Soupeře jsme ve druhém poločase nepustili snad k žádné střele, přesto dokázal vstřelit gól. Po lehkomyslné ztrátě ve středu hřiště soupeř využil nezformované obrany a střílenou přihrávku z křídla jsme si srazili do vlastní sítě. Snažili jsme se vyrovnat, ale pevná obrana Bystrce nám to nedovolila. Jsem přesvědčený, že pokud se nám podaří nastavená laťka udržet, tak budeme brzy konečně zase získávat body!

Zhodnocení:  TJ Moravan Lednice



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Na základě náročnosti dvou zápasů ČTV - SO jsme v prvním poločase dali příležitost hráčům, kteří doposud neměli takové herní vytížení, a také z důvodu, že se jim povedl zápas v Kunštátě, když rozhodli utkání vstřelením branek. První poločas jsme hráli bez pohybu, ztráceli jsme zbytečně lehké míče a celkový projev nebyl takový, jak jsme chtěli. Nevytvořili jsme si žádné 100% střelecké příležitosti. Ve druhém poločase, i vlivem střídání jsme byli daleko nebezpečnější, důraznější v pohybu i v osobních soubojích, a vytvořili si tlak. Z jednoho dobře zahraného protiútoku z naší pravé strany a následném stříleném centru do PÚ si soupeř srazil míč do vlastní brány. Další naše příležitosti jsme již nedotáhli ke vstřelení branky. Musím uznat, že Lednice hrála dobře, byli neustále nebezpeční v ofenzivě až do posledních minut zápasu. Vyzdvihl bych výkon našeho mladého brankaře V. Vyňuchala, který nás v prvním poločase podržel při dvou střelách soupeře. Pro nás velice důležité a vybojované 3 body a potvrzení bodového zisku z Kunšťátu.

TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): I přes prohru musím kluky pochválit za snahu a bojovnost. Byli jsme pro soupeře více než vyrovnaným soupeřem, ale odjíždíme s prázdnou. Celý zápas se odehrával zejména mezi šestnáctkami a kvalitní obrany nedovolovaly vyloženější šance. Inkasovali jsme po chybě ve středu hřiště a nezformovaná obrana si nešťastně srazila míč do sítě. Poté se soupeř zatáhl a bránil výsledek. Naše ofenzíva nebyla nebezpečná a tak jsme opět bez bodu.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
V. Vyňuchal [-] - O. Štolba [-] (63. M. Kratochvíl [-] ) , O. Hilscher [-] , C. Williams [-] (46. J. Bílý [-] ) , M. Hába [-] , O. Pelc [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , B. Ryšavý [-] (46. P. Pokorný [-] ) , J. Solanský [-] , Š. Pisko [-] (81. J. Pavlík [-] )

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , T. Horčička [-] , P. Mach [-] , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] (84. Y. Brovchenko [-] ) , J. Ferby [-] (78. M. Ruber [-] ) , D. Poláček [-] , T. Krejčí [-]

ŽK: 46. O. Hilscher , 50. M. Hába , 90. P. Pokorný - 23. Z. Očenášek , 71. T. Krejčí .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: BURGR Štěpán - ROSA Ondřej, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: výhra domácích

Domácím se daří a na domácím hřišti to potvrdí.