5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 14:30

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice na svém hřišti vyprovodily "bůrem" Ráječko, hattrick si připsal Patrik Hron - FOTO


Branky


12. B. Lang , 14. Z. Petrásek , 33. P. Hron , 64. P. Hron , 74. P. Hron
4

Hosté přijeli do Pohořelic povzbuzeni jasnou výhrou nad nováčkem soutěže z Rajhradic. Druhý z nováčků jim tentokrát ale na cestu domů připravil pořádnou zátěž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S Ráječkem jsme změřili síly v letní přípravě. I z tohoto důvodu jsme k zápasu přistoupili s respektem a s plnou koncentrací. A to od úvodních minut. Už v 9. minutě jsme museli vinou zranění střídat Filipa Vedrala, což vedlo ke změně naší dobře fungující obrany z předchozích zápasů. I přesto jsme se na krásně připraveném hřišti rychle dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve se ve 12. minutě trefil levou nohou v šestnáctce pod břevno Bóďa Lang, 1:0. Ve 14. minutě se prosadil hlavou po standardní situaci Zbyněk Petrásek, 2:0. A když se prosadil krásnou křižnou střelou za šestnáctkou Patrik Hron, to běžela 33. minuta, 3:0, šlo se do kabin s tříbrankovým vedením. Nutno podotknout, že jsme si ještě vypracovali několik slibných šancí. V závěru poločasu se hosté také tlačili do zakončení a vytvářeli si nebezpečné situace. Bohužel se nám do poločasu zranil i druhý bek a to kapitán mužstva Zbyněk Petrásek.

Ze soupeře bylo cítit, že se nechce vzdát i přes nepříznivý stav a druhý poločas začali velice aktivně. Dnes jim nebylo přáno a do konce utkání se jim ani gól nepodařilo vstřelit. Naopak jsme to byli my, kdo přidal ještě 2 branky. Oba vstřelil kanonýr Patrik Hron, autor prvního hattricku v krajském přeboru v Poho. Nejprve v 64. a poté v 74. minutě, obě po důrazném zakončení po centrech zprava. Do konce utkání se obě mužstva dostávala ještě do dalších šancí, ale již bez gólového vyjádření.

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Po prohraném čtvrtečním venkovním utkání jsme chtěli bezpodmínečně zvítězit a to se povedlo. Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Byli jsme aktivní a drali se do šancí, které jsme proměňovali. Uznání zaslouží však i hosté, kteří si i přes obdržené branky, vytvořili několik nebezpečných situací. V odvetě v Ráječku nás určitě nečeká nic snadného, což nám hosté ukázali již v letní přípravě. Nepříjemná jsou dvě zranění. Tito hráči se nám budou těžko nahrazovat.




Sestavy


TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - F. Vedral [-] (9. J. Šimša [-] ) , T. Kůra [-] , R. Beníček [-] , Z. Petrásek [-] (42. R. Manuel [-] ) - J. Landšperský [-] , R. Koch [-] - P. Hron [-] (76. J. Zbránek [-] ) , A. Fiala [-] (76. Z. Matoušek [-] ) , D. Yatsyna [-] , B. Lang [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - M. Morkus [-] (81. K. Doležal [-] ) , J. Morkus [-] (81. P. Palacký [-] ) , D. Bartoš [-] (16. F. Michna [-] ) , J. Horáček [-] , J. Tenora [-] (73. T. Štafa [-] ) , P. Lidmila [-] , M. Zouhar [-] , J. Pačovský [-] , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

ŽK: 30. Z. Petrásek , 59. T. Kůra - 24. J. Morkus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - JÜNGER Erik, KUČERA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: výhra domácích

Pohořelice jsou na domácím hřišti těžký soupeř.