6:1
(4:1)
35. M. Štencl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:30

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta na svém hřišti deklasovala Kunštát, o šest branek se postaralo šest střelců


Branky


7. P. Drbal , 19. J. Stehlík , 27. P. Hubr , 29. L. Krejčí , 64. O. Makiš , 84. D. Hrdlička - 35. M. Štencl (p.)
4

Souboj sousedů v tabulce. Na Spartu přijede tým z Kunštátu. S Kunštátem z minulé sezóny má Sparta 100% bilanci, tedy dvě výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po velmi dobrém výkonu, jsme nedali soupeřovi z Kunštátu šanci na to, aby mohli myslet na body. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hned v 7. minutě jsme po rohovém kopu vsítili první branku utkání, když si míč ve vápně našel DRB a svým typickým způsobem umístil míč do brány. V 19. minutě si Stehla převzal míč na půlící čáře a následně utekl všem pronásledovatelům a překonal brankaře. Psala se 27. minuta utkání a Lukáš Krejčí přihrávkou „alá“ Quaresma vysunul nabíhajícího Patrika Hubra a ten 1na1 proměnil. Neuběhly ani tři minuty a radovali jsme se znova. Po rohovém kopu nejvýš vyskočil právě Krejčí a zavěsil na přední tyči. V 35.minutě bohužel fauloval Juraj hostujícího hráče ve vápně a sudí nařídil pokutový kop, který se štěstím Marek Štencl proměnil. Do kabiny se tak odcházelo za stavu 4:1. 

Druhá půle z naši strany začala poněkud volněji, nicméně toho hosté nedokázali využít. 64. minuta další krásný gól. Ondřej Makiš si našel padající míč na hranici vápna a utaženou placírou uklidil míč k pravé tyči, následně jsme prostřídali a pustili na hřiště „mladou krev“. Výborným výkonem se opět uvedl Eduard Bezyk, talentovaný 18-ti letý hráč z U19, který je zároveň velký příslibem do dalších sezón. Posledním šestým gólem určil konečný stav utkání Dominik Hrdlička jenž k nám přestoupil HFK Olomouc v poslední přestupový den.

Report: FC Sparta Brno



Ohlasy k zápasu


FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Myslím, že utkání bylo z obou stran kvalitní a pro oko diváka atraktivní. V dnešním utkaní to konečně vypadalo tak, jak to mělo být od začátku. Proměňovali jsme šance a další 3-4 jsme si vypracovali. Kunštát jsme krom nešťastné penalty nepustili do pořádné šance nebo střely. Navíc se nám prosadilo šest různých střelců.

FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Celé utkání bylo v režii domácích. Vůbec jsme se nedokázali srovnat s agresivním a nátlakovým pojetím soupeře. Sparta má velmi kvalitní hráče, ti byli na zápas správně nahecovaní a vyšlo jim vše. My v současnosti nemáme takovou typologii fotbalistů, abychom uměli “zavřít” obrannou třetinu hřiště. Samostatnou kapitolou je naše bránění standardních situací. Dostali jsme z nich tři branky. Pak se nemůžeme divit, že se zrodí takový výsledek. Musíme se dívat na budoucí zápasy, kde bude důležité budovat.



Sestavy


FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - V. Franc [-] (69. D. Hrdlička [-] ) , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] (56. R. Janderka [-] ) , T. Košut [-] (69. E. Bezyk [-] ) , J. Pojsl [-] (80. M. Horbachenko [-] ) , L. Krejčí [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] (76. M. Lick [-] ) , M. Janíček [-] , J. Konečný [-] , M. Zlatníček [-] (76. J. Havlík [-] ) , J. Baňa [-] , T. Bělehrádek [-] (46. T. Videman [-] ) , D. Hanák [-] (70. R. Janků [-] )

ŽK: 33. J. Krkošek , 77. J. Pojsl , 90. R. Janderka - 15. D. Hanák , 31. D. Macko , 57. J. Konečný .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Špaček Jiří - MUSIL Lukáš, NEJEZCHLEBA Vít Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas.