4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:15

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim zvládla anglický týden na jedničku s úctyhodným skóre 11:1


Branky


39. J. Obůrka (p.) , 48. O. Ullmann , 77. P. Musil , 93. P. Musil - 42. M. Pakosta
4

Bosonohy se po posledním odehraném kole ocitly na dně tabulky KP JmKFS se ziskem 5 bodů za domácí remízy s MS Brno a s Boskovicemi a za výhru nad Mutěnicemi. Poslední vzájemný zápas s týmem z Bosonoh skončil neslavnou remízou 3:3, kde naši fotbalisté ztratili šanci na postup. Kuřimáci tak mají Bosonohám co vracet!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Kuřimáky v neděli čekalo již tradiční dobývání obranného valu soupeře. Bosonohy byli však také nebezpečné směrem dopředu a měli první šanci zápasu. Dělovku Sedláka zlikvidoval parádní robinsonádou Lošťák. Na druhé straně ve slibné pozici vysoko prostřelil Obůrka. Po svižné akci středem hřiště se dostal do zakončení Musil, ale jeho střelu kryl hostující brankář. Skóre se měnilo až v závěrečné pětiminutovce s to hned 3x! Nejprve zamotal hlavy obráncům Bosonoh Ullmann, jeho následnou střelu však zastavil rukou stoper hostů a byl nařízen pokutový kop. Ten si vzal na starosti Obůrka a nemýlil se, 1:0. Bohužel hned z následující akce přišlo srovnání. Po skrumáži ve vápně se míč záhadně odrazil od Pakosty a přeletěl brankáře Lošťáka, 1:1. Naštěstí přišla rychlá, i když nutno podotknout šťastná reakce. Odkop obránce Bosonoh trefil poctivě napadajícího Koreňě, od nějž se míč odrazil velice šťastně přímo k nohám kanonýra Ullmanna a ten prostřelil brankáře Orose, 2:1.

Po přestávce diktovali naši fotbalisté tempo hry a čekalo se na pojišťovací gól. Ten přišel po krásné přihrávce Adama Bartoše, který našel ve vápně osamoceného Petra Musila, 3:1. Adam Bartoš se podepsal i na poslední brance zápasu, když jeho oblouček na zadní tyči trkl do břevna Motyčka a pozorný Musil už měl na brankové čáře jednoduchou práci, 4:1.

Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání. Bosonohy přijely s dobře organizovanou defenzivní činností a spoléhaly na nebezpečné brejky do naši otevřené obrany. Nám se první poločas nedařila před finální a finální část. Proto první poločas přinesl spíše souboje ve středu pole než brankové příležitosti. I ták jsme ho zvítězili 2:1. Druhý poločas už jsme byli dominantnější na míči, lépe kombinovali a soupeře jsme přehráli také fyzicky. Skóre jsme tak navýšili na konečných 4.1. I přes jednoznačně vypadající skóre to pro nás nebylo jednoduché utkání.




Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (50. L. Šťastný [-] ) , A. Dabó [-] (71. J. Motyčka [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] (85. O. Veselý [-] ) , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] (71. A. Bartoš [-] ) , D. Koreň [-] , M. Pitel [-] (85. V. Tkáč [-] ) , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - P. Čoupek [-] , M. Tofl [-] , Š. Pelán [-] , O. Osladil [-] , P. Dohnal [-] (74. L. Hattoň [-] ) , A. Sedlák [-] (74. J. Černý [-] ) , T. Lukšija [-] , M. Hladký [-] (85. P. Dedič [-] ) , M. Pakosta [-] (85. P. Táborský [-] ) , K. Konečný [-]

ŽK: 54. M. Pitel - 43. M. Hladký , 45. O. Osladil , 54. M. Tofl , 60. T. Slovák .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Chabiča František - JEŽEK Michal, KUBEC Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: výhra domácích

Domácí si jdou jasně za svým cílem.