Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:00

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumvíř doma přestřílel Bosonohy a slaví pátou výhru v řadě - FOTO


Branky


5

Domácí mají skvělou formu a potvrdit ji chtěli i v domácím prostředí. Souoeřem jim byl celek Bosonoh a utkání bylo velmi zajímavé a diváci mohli vidět hned osm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vložený zápas v týdnu = lepší tréninkové tempo, to už je taková naše klasika. Soupeř z Bosonoh byl nepříjemný a i když jsme celý zápas měli v podstatě pod kontrolou, nenechal nás vydechnout ani na chvíli. Vždy, když jsme odskočili na rozdíl dvou branek snížil a stále věřil v bodový zisk. Náš tým si byl až příliš jistý a z toho pramenila nedůslednost při defenzivní činnosti. Naopak v proměňování šancí jsme byli téměř stoprocentní. První branku v krajském přeboru si připsal Plevač, skóre technickým dělem završil dorostenec Húšek - super kluci! Herně zápas nenadchl, možná jsme si na sebe posledními výsledky vytvořili až příliš přísný bič, uvidíme. 

Report: SK Krumvíř



Ohlasy k zápasu



FK SK Bosonohy
Jiří Šíma (trenér): Utkání bylo vyrovnané a bohaté na góly. První gól jsme dostali z centru z půlky půlky, druhý gól po velké chybě v obraně. Snížili jsme brankou ze standardní situace. Na 3:1 v druhé půlce jsme dostali opět po velké chybě v obraně . Za stavu 3:2 jsme dvacet pět minut hráli jen my ale nedokázali jsme vyrovnat. Po delší době jsme se zvedli aspoň trošku fotbalově co je pozitivní do další části soutěže.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , J. Borovička [-] , P. Hoša [-] - D. Jankůj [-] , R. Němeček [-] (75. T. Bravenec [-] ) , D. Michna [-] , O. Přichystal [-] - P. Plevač [-] (67. A. Húšek [-] ) , T. Ondroušek [-] (90. C. Balaci [-] ) -

FK SK Bosonohy
M. Oros [-] - S. Lerch [-] , P. Táborský [-] (72. P. Dohnal [-] ) , M. Pakosta [-] , P. Dedič [-] (72. L. Hattoň [-] ) , P. Čoupek [-] , Š. Pelán [-] , O. Osladil [-] , M. Hladký [-] , J. Černý [-] (72. T. Lukšija [-] ) , K. Konečný [-]

ŽK: 35. P. Plevač , 60. P. Hoša , 71. A. Doležal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOLÍK Jiří - WENCL Jakub, BÁBÍČEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Ondřej Zavadil
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají. Utkání bude bojovné, plné soubojů, ale útočná síla Krumvíře je velká. Duo Ondroušek - Přichystal si s obranou Bosonoh poradí a vstřelí minimálně 3 branky.

Tip: výhra domácích