0:7
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:00

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mutěnice doma deklasovala vedoucí Kuřim


Branky


12. J. Obůrka (p.) , 22. D. Koreň , 23. D. Petřík , 49. O. Ullmann , 53. O. Ullmann , 79. J. Motyčka , 92. P. Musil
5

Kuřim si přenesla střeleckou chuť z Lednice a domácím hráčům neudělali příjemný sváteční den.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Se Sovětským svazem přišla bída na zem aneb na dnešek raději co nejrychleji zapomenout. Suverénnímu lídrovi tabulky hrálo od začátku vše do karet. Včetně faktu, že ve vložených utkáních hrajeme v drtivé většině hůře než v normálních termínech. Po celkem vyrovnané první desetiminutovce přišel nešťastný kontakt "z nouze stopera" Lukáše Koplíka s útočníkem Kuřimi. Rozhodčí Śenkýř ale neváhal ani chvilku a nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil kapitán Obůrka - 0:1. V 17. minutě navíc Lukáš inkasoval poměrně přísnou žlutou kartu a tak byl pilíř obrany v podstatě od začátku utkání pod velkým tlakem... Navíc přišel 2x nedůraz v našem pokutovém území a dvě snadné branky hostí a bylo v podstatě po zápase. V nastaveném čase se ještě stejně snadno poprvé prosadil Ullmann, který upravil na hrozivé poločasové skóre 0 : 4.

Krátce po změně stran opět Ullmann zvýšil na 0 : 5. Naši jedinou šanci v podobě odpískané penalty trestuhodně zahodil Marek Mokruša a tak jsme jenom čekali, jak milosrdní hosté budou. Můžete posoudit sami, zda další 2 branky a konečné skóre 0 : 7 milosrdné je nebo není.... Asi těžko se chápe, že Kuřim jsme před rokem doma porazili a na jaře jsme v Kuřimi vyválčili bod, když regulérní branka Romana Weigla nebyla navíc uznána. Právě tyto body vloni Kuřimi chyběly k postupu do divize. Jak to tak vypadá, letos by se měli dočkat... My jim to letos určitě komplikovat nebudeme.

Report: FK Mutěnice

Svižný nástup do zápasu vyústil ve 12. minutě v pokutový kop po dravém průniku Petříka. Ujal se jej kapitán Obůrka a nemýlil se, 0:1. Naši borci i nadále hýřili aktivitou a byli v zápětí opět odměněni. Ve správný moment na správném místě stál slovenský stredopoliar Denis Koreň a uklidil míč do protipohybu brankáře, 0:2. Hned po další akci se měnilo skóre znovu. David Petřík vymetl všechny pavučiny domácí svatyně, 0:3. Ofenzivní poločas uzavřel brankou kanonýr Ullmann, 0:4.

Jeden gól Ondrovi Ullmannovi nestačil a tak si po přihrávce Musila může na pažbě udělat už desátý letošní zářez, 0:5. Jako uragán vlítl do utkání střídající Motyčka. Za svou neutuchající aktivitu byl odměněn v 79. minutě, 0:6. Utkání uzavřel nechytatelnou bombou Petr Musil, 0:7!

Report: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu



FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Další z našich povedených utkání. Na klucích je momentálně vidět, jak se fotbalem baví a jakou do něj mají chuť. Dnešní výkon měl všechny prvky, které po klucích vyžadujeme. Nasazení, agresivita, kreativita, produktivita a v neposlední řadě týmovost. Musíme teď dobře zregenerovat na Bosonohy a věřím, že navážeme na dnešní utkání.



Sestavy


FK Mutěnice
F. Leznar [-] - J. Chludil [-] (46. A. Prčík [-] ) , T. Jungwirth [-] (88. P. Petrucha [-] ) , R. Weigl [-] (76. M. Opluštil [-] ) , D. Koštuřík [-] - L. koplík [-] , R. Holešinský [-] , M. Schüller [-] (46. J. Kabela [-] ) , V. Raisigl [-] - M. Mokruša [-] (79. S. Koutský [-] ) , M. Čepil [-]

FC Kuřim
M. Lošťák [-] - J. Obůrka [-] (46. L. Šťastný [-] ) , A. Dabó [-] (58. F. Vlček [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] , O. Ullmann [-] (58. J. Motyčka [-] ) , D. Koreň [-] , M. Pitel [-] (46. A. Bartoš [-] ) , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

ŽK: 17. L. koplík , 64. M. Čepil - 22. J. Pluháček , 27. M. Pitel , 49. P. Halouzka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - DANIEL Petr, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Ondřej Zavadil
Tip experta: výhra hostů

Ačkoliv jsem Mutěňák, tak bohužel Kuřim zde jednoznačně vyhraje. Forma Kuřimi je opravdu velká, navíc domácí mají citelnou ztrátu. Zraněného Kupčíka, který si přetrhl postranní vazy, bohužel nelze adekvátně nahradit.

Tip: výhra hostů