1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:00

14.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice nejtěsnějším výsledkem poráží Pohořelice


Branky


5

Domácí fotbalisté v předehrávce přivítali ve čtvrtek na svém hřišti mužstvo Pohořelic, které bylo motivováno dvěmi výhrami v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přesto, že jsme podali zřejmě nejlepší venkovní výkon, jsme nezískali ani bod. První poločas jsme hráli minimálně třicet minut vyrovnanou partii, kdy jsme měli možná i více šancí. Za zmínku stojí zejména krásná křižná přihrávka Patrika Hrona, po které se zcela osamocený řítil na domácí bránu Ríša Koch. Bohužel nezvolil správné řešení. Po následném rohu jsme  také byli blízko ke vstřelení vedoucí branky, avšak nedůrazné zakončení vyřešil gólman. Ke konci poločasu nás přetlačili domácí a vytvořili si několik šancí. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem nedostat branku. Měli jsme připravené střídání z důvodu, že někteří hráči cítili únavu a chtěli jsme také hru oživit. Bohužel jsme v 50. minutě inkasovali branku po zcela náhodné akci domácích. Nutno podotknout, že se jednalo o naši lacinou ztrátu špatnou přihrávkou dozadu. Boskovický střelec však trefil krásnou křižnou střelou levou nohou odkrytou část brány, 1:0. Po této brance jsme přehodnotili naše plány. Domácí jsme aktivně dobývali a naše hra nabývala na obrátkách a na důrazu. Domácí obrana však odolávala. Domácí se dostávali víceméně k ojedinělým breakům. Během posledních třiceti minut jsme si vytvořili tlak, kde jsme chtěli srovnat. To se nám do konce utkání nepodařilo a přišli tímto o všechny body. Domácí gólman chytil i prudkou střelu do šibenice, kterou na něj vyslal za hranicí šestnáctky Filip Vedral.

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (Hráč): První ze dvou domácích zápasů v tomto týdnu jsme chtěli zvládnout za tři body a to se nám, i když s odřenýma ušima, povedlo. Pohořelice nebyly vůbec jednoduchý soupeř. Byli kompaktní a do šanci jsme se dostávali zřídka. První šanci měli hosté a vstřelili branku, nakonec z toho byl, naštěstí pro nás, ofsajd. Postupem poločasu jsme se začali dostávat do šanci, ale naše zakončení nebylo dobré a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Do druhého poločasu jsme vstoupili výborně a krásným obstřelem na zadní tyč dal gól Hlaváček. Mohli jsme zvýšit na 2:0, ale nebyli jsme dostatečně důrazní v zakončení. Závěr zápasu byl z naší strany nervózní a soustředili jsme se na defenzivu. Hosté mohli vyrovnat střelou zpoza vápna, ale naštěstí mame Jindru Bednáře, který nás opět podržel a chytil čistý gól.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Odehráli jsme kvalitní a doposud nejlepší venkovní utkání. Samozřejmě, že je hodně věcí na zlepšení. Někdy se hodně nadřeme. Ale to k fotbalu patří. Pokud však takto budeme pokračovat, věřím, že jsme na správné cestě. Dnes jsme si zasloužili za předvedený výkon vstřelit minimálně gól a získat minimálně bod. Zkušený domácí tým může být za vítězství rád a myslím, že se do konce utkání obával o výsledek.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - D. Sychra [-] , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , L. Sychra [-] (46. M. Pokorný [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Novák [-] (91. J. Odehnal [-] ) , R. Klepáček [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-] (68. J. Kazda [-] )

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - F. Vedral [-] , T. Kůra [-] , R. Beníček [-] , Z. Petrásek [-] (75. R. Manuel [-] ) - R. Koch [-] , J. Landšperský [-] (54. Z. Matoušek [-] ) - B. Lang [-] (84. J. Zbránek [-] ) , P. Hron [-] , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-] -

ŽK: 65. J. Stara , 83. M. Pokorný , 91. J. Novák , 94. R. Hlaváček - 54. Z. Matoušek , 86. A. Fiala .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Rosa Ondřej - ŠPAČEK Jiří, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Ondřej Zavadil
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí na svém hřišti roli favorita a nováčkovi soutěže přidají na cestu domů minimálně 3 branky.

Tip: výhra domácích