2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohořelice přestřílely domácí Baník a slaví druhou výhru v řadě - FOTO


Branky


5

Ratíškovice na svém hřišti přivítaly nováčka z Pohořelic. Utkání týmů ze středu tabulky slibovalo zajímavou podívanou, což se i potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
První poločas jsme nehráli vůbec dobře. Po sérii standardních situací, kterým jsme chtěli předejít, jsme inkasovali ve 28. minutě gól. Domácí po dobře kopnutém rohu a ideálním náběhu hráče nedali našemu gólmanovi šanci, 1:0. I po této obdržené brance jsme pokračovali v našem matném výkonu bez toho, abychom udrželi míč, nebo nějakým způsobem ohrozili domácí bránu. Naopak to byli Ratíškovičtí hráči, kteří mohli paradoxně zejména z breaků přidal další branky. Do poločasu se šlo do kabin za jednobrankového vedení týmu Ratíškovic.

Po poločasové rozpravě v kabině se obraz hry zcela změnil a okamžitě jsme se dostávali do přečíslení. Již ve 48. minutě se nám podařil rychlý přechod na polovinu domácích a míč v plném sprintu uklidil krásnou křižnou střelou doposud ne moc aktivně hrající Patrik Hron, 1:1. V 56. minutě jsme po faulu na Dmytra Y.  dostali výhodu pokutového kopu, kterou bohužel neproměnil Patrik Hron, který mohl utkání paradoxně otočit v náš prospěch. V 60. minutě došlo k dvojitému střídání. Na hřiště se dostal Ronaldo Manuel a hned po 3. minutách na hřišti svým důrazem dopravil míč za záda gólmana, akci mu připravil Dmytro Y. rychlým průnikem za domácí obranu, 1:2. V těchto okamžicích jsme hru zcela ovládali a přidali dokonce 3. gól. Po rohovém kopu se prosadil hlavou Roman Beníček1:3. Dále jsme utkání zcela ovládali a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Bohužel již bez gólového vyjádření. Domácí hrozili zejména ze standardních situací. Po jednom závaru v naší šestnáctce se jim dokonce podařilo snížit a to v 85. minutě., 2:3. Konec zápasu jsme si již pohlídali a to i přes snahu domácích utkání ještě vyrovnat.

REPORT: TJ Sokol Pohořelice - https://www.fotbalpoho.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Zápas dvou naprosto odlišných poločasů, kdy v tom prvním jsme byly jasně lepší a vypracovali jsme si spoustu šancí, ale k naší smůle proměnili pouze jedinou a tak ve druhém přišel zákonitý trest, kdy soupeř z první střely na bránu vyrovnal. Po vyrovnání nás soupeř převyšoval úplně ve všem a zaslouženě trestal a přidal další dva góly. V závěru jsme se dostali zpět do hry vstřelili kontaktní gól, ale vyrovnat už jsme nestihly. Proto nás musí mrzet šance z prvního poločasu kdy jsme měli minimálně ještě pět až šest jasných šancí které gólem neskončili a to tento zápas rozhodlo.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): První poločas jsme předvedli místy až tragický výkon, bylo to jako bychom přijeli odehrát exhibiční utkání avšak pro pobavení diváků na náš úkor. Domácí mohli zápas zřejmě rozhodnout už v první půli. Tímto jim můžeme poděkovat. Druhý poločas se razantně změnil náš styl hry. Hráči hráli s nasazením, nebojácně, bojovně, aktivně a nebyli lenošní pouštět se do běžeckých a soubojových situací při zdánlivě ztracených míčích. Hru velmi oživili hráči, kteří do 2. poločasu nastoupili. Vyzdvihnul bych přínos Ronalda E., který se jeví jako správný žolík v těchto fázích utkání. Věřím, že bude svým přístupem dostávat stále více prostoru. Fotbal se hraje devadesát minut a my jsme tento zápas zvládli o něco lépe. Ke hře v prvním poločasu se určitě vrátíme v týdnu na trénincích.



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - L. Kočiš [-] (81. D. Sukup [-] ) , D. Antoš [-] (78. J. Šťavík [-] ) , M. Ševčík [-] , D. Macek [-] , S. Toman [-] , P. Zemánek [-] (70. J. Bábíček [-] ) , T. Knotek [-] (70. M. Kordula [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , P. Venclík [-]

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - F. Vedral [-] , T. Kůra [-] , R. Beníček [-] , Z. Petrásek [-] - R. Koch [-] (88. M. Dubský [-] ) , J. Landšperský [-] (60. Z. Matoušek [-] ) - B. Lang [-] , P. Hron [-] (60. R. Manuel [-] ) , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-] (86. J. Zbránek [-] )

ŽK: 45. L. Kočiš , 60. D. Macek , 62. P. Zemánek , 80. J. Bábíček - 40. T. Kůra , 80. D. Yatsyna , 85. M. Rychetský , 89. Z. Petrásek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: POLÁK Marko - STOLÁRIK Samuel, VAŠŠ Marián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Jan Štreit
Tip experta: výhra domácích

Doma vítězný a kvalitní tým z vinařského kraje, kde jsem dříve působil.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích