Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro Kunštát zařídil v poslední desetiminutovce dvěma góly Bělehrádek - FOTO


5

Kunštát po minulé porážce, kde podlehl doma nejtěsnějším rozdílem Krumvíři, potřeboval zase zabrat aby se opět dotáhl na špici tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez Marka Mokruši, Radima Holešinskeho a Martina Schullera jsme odjeli k utkání do Kunštátu. Hlavně v první půli jsme odehráli velmi dobrou parti a měli i více šancí než domácí. Bohužel v závěru zápasů jsme snad po naší první chybě inkasovali. Domácí nas v nastaveném času potrestali ještě jednou. Více než ztráta bodů nas ale mrzí ztráta Luboše Kupčíka. Již v 9. minutě musel kvůli zranění kolene střídat. Následná diagnóza v brněnské nemocnici byla neúprosná- utrhly postranní vaz. Když k tomu přičteme zranění Marka Buchty v sobotním utkání dorostu v Újezdu, tak to je toho na jeden víkend trochu moc.

REPORT: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): První poločas byl herně i na šance vyrovnaný. Ve druhé půli jsme přece jenom byli aktivnějším týmem. Snažili jsme se zápas dostat do tempa, soupeře rozběhat a unavit. Bylo pro nás těžké se prosadit na posledních 20 metrech hřiště. Hosté z Mutěnic velice dobře a pozorně bránili. Zápas jsme výsledkově zlomili až v závěrečné desetiminutovce. Myslím si ale, že za tu aktivitu zaslouženě. Proti houževnatému a v obraně organizovanému soupeři pro nás dnes velice cenné vítězství.

FK Mutěnice
Petr Blaha: Bez tří hráčů základní sestavy jsme odjeli k utkání do Kunštátu. Hlavně v první půli jsme odehráli velmi dobrou partii a měli i více šancí než domácí. Bohužel v závěru zápasů jsme snad po naší první chybě inkasovali. Domácí nás v nastaveném času potrestali ještě jednou. Více než ztráta bodů nás ale mrzí ztráta stopera Kupčíka. Již v 9. minutě musel kvůli zranění kolene střídat. Následná diagnóza v brněnské nemocnici byla neúprosná - utrhlý postranní vaz...



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] (81. J. Konečný [-] ) , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] , J. Baňa [-] (65. T. Adámek [-] ) , T. Bělehrádek [-] (92. R. Janků [-] ) , D. Hanák [-] (81. J. Havlík [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - J. Chludil [-] , A. Prčík [-] , D. Koštuřík [-] , L. Kupčík [-] (9. M. Opluštil [-] ) , R. Weigl [-] , T. Jungwirth [-] - V. Raisigl [-] , L. koplík [-] - M. Čepil [-] , P. Petrucha [-] (81. S. Koutský [-] )

ŽK: 67. D. Macko , 88. M. Štencl , 90. T. Bělehrádek - 54. L. koplík , 75. P. Petrucha .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: Pátek David - ŠUSTR Patrik, DANIEL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Jan Štreit
Tip experta: výhra domácích

Nepříjemný tým s kterým jsme se potkávali již v A. třídě, kvalita, hlavně odtud pochází náš nejlepší útočník.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích