0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 14:00

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj celků, kterým se příliš nedaří skončil dělbou bodů - FOTO


Branky


5

Ráječko i Mutěnice v podzimní částí zatím bodují poskromnu, důkazem toho byl i tento zápas, kde se žádný ze střelců nedokázal prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli 10. 9. 2023 nastoupilo A mužstvo ve 14 hodin na domácím hřišti proti týmu z Mutěnic. A protože šlo o utkání týmů, které se nacházejí ve spodní části tabulky, bylo vidět, že ani jeden tým nechce udělat chybu a dovolit tak soupeři vstřelit branku. A tak se v prvním poločase odehrávalo vyrovnané utkání, které mohlo být zajímavé snad jen pár rohy na obou stranách. Ani jeden z brankářů nemusel vytáhnout zázračný zákrok, aby uchránil svoji svatyni. Většina slibně rozvíjejících se útoků troskotala na nepřesnosti v závěrečné fázi, tudíž oba týmy odcházely do kabin nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas otevřela šance ve 49.minutě, kdy Holík zvolil dlouhý nákop na Štafy, který ale s malou razancí zakončil vedle. Diváci už už doufali v zajímavou akci po souhře Pačovského s Žáčkem, přičemž druhý jmenovaný poslal do vápna centr, který zůstal bez zakončení. Hosté se do první šance dostali v 57.minutě, kdy nakopli dlouhý míč, z kterého nakonec domácí obrana odvrací na roh. Tento náznak dodal hostům odvahu a ti se také začínají dostávat do šancí, které ale nekončí velkou příležitostí. Oba týmy hrají spíše od vápna po vápno a slibné náznaky končí nedotažené. V 63.minutě hosté překvapují dlouhým nákopem, Juran odehrává mimo vápno hlavou a stačí se také vrátit, aby mohl pohotovou střelu lapit do svých rukavic. V této pasáži mají více ze hry hosté. Náš tým se do další šance dostávají až v 71.minutě., kdy po signalizované výhodě po faulu na Horáčka střílí Matěj Morkus těsně nad bránu hostujícího brankáře. Poslední a asi největší příležitost měl po závaru ve vápně David Bartoš, který ale míč nedokázal protlačit do sítě. Oba týmy tak odchází z utkání bez vstřelené branky a podělí se o body.

REPORT: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): V zápase jsme jednoznačně dominovali a neustále jsme hráli do plné zformované obrany. Na Mutěnicích bylo jednoznačně vidět, že si přijeli pro bod. Vytvořili jsme si za celý zápas několik dobrých příležitostí, ale chyběl nám větší důraz v zakončení a větší hlad po gólu. Jinak klukům nemám, co vyčíst.

FK Mutěnice
Petr Blaha: Bojovné utkání dvou mužstev, kterým se aktuálně příliš nedaří, což bylo na hřišti vidět. Převažovala spíše bojovnost. Domácí měli více šancí, ale nás podržel brankář Leznar.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - T. Štafa [-] (72. J. Tenora [-] ) , M. Morkus [-] (72. J. Ťoupek [-] ) , J. Morkus [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , J. Huška [-] , J. Horáček [-] , J. Sedlák [-] , J. Pačovský [-] (57. M. Zouhar [-] ) , J. Holík [-]

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - D. Koštuřík [-] (71. J. Kabela [-] ) , T. Jungwirth [-] , L. Kupčík [-] , R. Weigl [-] - V. Raisigl [-] , M. Schüller [-] , R. Holešinský [-] , L. koplík [-] - M. Mokruša [-] (46. P. Petrucha [-] ) , M. Čepil [-]

ŽK: 86. J. Sedlák .
Počet diváků: 192. Rozhodčí: Pátek David - JELÍNEK Lukáš, OUJEZDSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: výhra domácích

Ráječko dá do zápasu maximum a urve výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza