Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:30

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Baník, Mutěnice doma dostaly "bůra" - FOTO


Branky


6

Dlouho očekávané derby vyznělo ve výsledku jasně pro Ratíškovice a žádné drama nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K důležitému a dlouho očekávanému duelu jsme sice nastoupili s trenérem Snopkem, který se vrátil z dovolené, na lavičce, ale bez distancovaného Radima Holešinského, který se nechal zbytečně vyloučit v Bosonohách a bohužel i bez Filipa Leznara. Ten se sice začal připravovat na utkání, ale bohužel jeho zdravotní stav mu nedovolil nastoupit. V bráně se tak letos poprvé v mistrovském utkání představil Lukáš Malík. A vybral si velký kopec smůly ve stylu brankáře Koláře ze Slavie. Z první střely na bránu jej prostřelil trestuhodně volný (!!!) Kočiš hned ve 2. minutě utkání. O tom, že si obrany obou mužstev vybíraly volný den se přesvědčil na druhé straně i náš Patrik Petrucha. Bohužel hned ve 4. minutě trefil břevno a v 18. minutě po minele stopera Imricha utíkal sám na brankáře Měchuru, ale bohužel jej trochu z úhlu nepropálil! To opět Kočiš byl v minutě 23. minutě úspěšnější. Opět mu stačilo trefit bránu a bylo to 0:2. Když v 28. minutě trefil mutěnický "Ratíškovják" Lukáš Koplík po pěknému centru Schullera hlavou jenom tyč a naopak opět trestuhodně volný Kočiš v 33. minutě završil hattrick, mohl rozhodčí Hřib v podstatě ukončit zápas, na který naši hráči budou chtít co nejdříve zapomenout. Ti však museli překousnout další dvě hořké pilulky od rychlíka Davida Antoše, který v 35., a také v 84. minutě uzavřel skóre.

Náš jediný úspěšný moment přišel krátce po změně stran z hlavy Luby Kupčíka, snad jediného hráče, který z našeho celku snese přísnější měřítko. Bohužel bídná produktivita našich ofenzivních hráčů (v posledních 3 zápasech vstřelili branky jenom stopeři Kupčík a Jungwirth) a okénka či spíše okna v defenzívě znamenají další drtivou prohru a znovu pád do spodních pater tabulky.

Report: FK Mutěnice



Ohlasy k zápasu


FK Mutěnice
Libor Snopek (trenér): To mě ani nenapadlo, že dostaneme pětku, není to jen o gólmanovi, nefungovalo nám vůbec nic. Nezbývá nám nic jiného než přitvrdit. Pokud k tomu budeme takto přistupovat, budeme hrát jenom o záchranu

FK Baník Ratíškovice
Petr Zemánek (trenér): Vysoká a zasloužená výhra. Pomohl nám začátek zápasu, kdy jsme vstřelili brzký gól a naopak soupeř svou první šanci nevyužil a trefil jen břevno. Po zvýšení náskoku na 2:0 nám opět pomohla branková konstrukce, tentokrát tyč a pak jsme své vedení ještě do poločasu navýšili po krásných akcích na 4:0. Do druhé půle vstoupili domácí daleko lépe a podařilo se jim snížit, ale další branku už nepřidali a tak jsme opět převzali iniciativu my a přidali ještě jednu branku. Z výsledkem i hrou jsem maximálně spokojený.



Sestavy


FK Mutěnice
L. Malík [-] - D. Koštuřík [-] (64. S. Koutský [-] ) , L. Kupčík [-] , T. Jungwirth [-] , R. Weigl [-] - V. Raisigl [-] , M. Schüller [-] (72. M. Hrabina [-] ) , L. koplík [-] - P. Petrucha [-] (80. J. Chludil [-] ) , M. Čepil [-] (64. A. Prčík [-] ) , M. Mokruša [-] (80. M. Opluštil [-] )

FK Baník Ratíškovice
J. Měchura [-] - J. Imrich [-] (46. T. Bábíček [-] ) , D. Antoš [-] (90. L. Chytka [-] ) , M. Ševčík [-] , T. Kundrata [-] , P. Zemánek [-] , T. Knotek [-] (83. J. Šťavík [-] ) , T. Petrucha [-] , R. Dobeš [-] , L. Kočiš [-] , S. Toman [-] (90. Š. Kordula [-] )

ŽK: 51. M. Čepil , 69. S. Koutský - 71. T. Kundrata .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: HŘIB Daniel - ŠENKÝŘ Petr, CHABIČA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Martin Pavlík
Tip experta: remíza

Vzhledem k podobnému skóre obou týmů to bude vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích