Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát doma přestřílel Ráječko a šlape na paty Kuřimi


7

Souboj týmů z opačných pozic tabulky, Kunštát na podzim ještě neprohrál, naopak hosté z Ráječka mají prozatím jednu výhru a dvě porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Domácí zápas s Ráječkem byl pro nás velice náročný. Měli jsme nějaký záměr, jak se chceme prosadit. I když jsme často drželi míč, hosté nám toho v prvním poločase díky aktivní hře příliš nedovolili. Do větších příležitostí jsme se dostali až po půl hodině hry, ale gólově se neprosadili. Hned v první minutě druhého dějství jsme se ujali vedení po nedorozumění v obraně Ráječka. Po té dvakrát odskočili na rozdíl dvou branek. Na těchto pasážích nás nejvíce mrzí, že místo zklidnění hry, jsme byli pasivní, neodvážní a hosté se herně i výsledkově dostali do hry. Paradoxně po vyloučení hráče Ráječka jsme závěr zápasu neměli pod kontrolou a soupeř v závěrečných minutách sahal po vyrovnání. I přesto, že dnes to herně nebyl náš den, vytvořili jsme si velké množství šancí a byli gólově produktivní. Touto kvalitou jsme zápas proti velice dobrému soupeři zlomili i výsledkově.

SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Věděli jsme o silných stránkách Kunštátu a chtěli jsme je eliminovat. Což se nám ze začátku celkem dařilo. Postupem času si Kunštát vypracoval asi dvě vyložené šance. Ale my jsme dopředu, zejména z brejků byli také nebezpeční a vytvořili jsme si v prvním poločase také dvě vyložené šance. Druhý poločas pro nás začal nešťastně, kdy jsme po naší nedohodě inkasovali. To nás poznamenalo a potom jsme po chybě v rozehrávce inkasovali podruhé. Chvíli já to jsme snížili, ale po další smolné brance (tečovaná střela), Kunštát odskočil zase o dvě branky. Nám se po rohu opět podařilo snížit na rozdíl jedné branky. V závěru jsme tlačili a vypracovali si jedno nebezpečné zakončení hlavou. Kunštát je jeden z mála soupeřů v krajském přeboru, který chce hrát fotbal a má výborně poskládaný tým. Musím je pochválit.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , R. Zeman [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] , J. Konečný [-] , M. Zlatníček [-] (46. T. Gracias [-] ) , F. Adamec [-] (64. R. Janků [-] ) , J. Baňa [-] (46. V. Bezděk [-] ) , T. Bělehrádek [-] (90. T. Adámek [-] ) , D. Hanák [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - M. Morkus [-] , J. Morkus [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , J. Huška [-] , J. Horáček [-] , R. Chyla [-] (29. J. Ťoupek [-] ) , F. Michna [-] , J. Sedlák [-] , J. Holík [-]

ŽK: 75. D. Macko , 75. I. Loukota . ČK: 75. F. Michna .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Chabiča František - DANIEL Petr, JEŽEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Martin Pavlík
Tip experta: výhra domácích

Domácí Kunštát si zápas pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích