2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim je i nadále stoprocentní, s prázdnou odjela Bystrc


Branky


7

Utkání před stodvaceti diváky určitě nezklamalo, k vidění byly hned dvě červené karty a  spousta šancí. Domácí stále drží neporazitelnost a zatím neztratili ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Začátek zápasu přinesl hned úvodní šanci našich borců. Martin Malý z bezprostřední blízkosti nastřelil tyč. Tempo zápasu nebylo nijak zběsilé, což se změnilo ve 35. minutě. Druhou žlutou kartu v zápase viděl hostující Pokorný. V závěrečné desetiminutovce první půle měli Kuřimáci 4-5 velkých šancí a tu poslední proměnil po přiklepnutí Petříka Petr Musil, zaznamenal tak už 5. gól ve třetím odehraném zápase, 1:0. V druhé půli byli i díky početní výhodě častěji na míči Kuřimáci. Komplikace však přišla v minutě 58. minutě, kdy se nechal zbytečně vyloučit Adam Rolinek a dohrávalo se tak na obou stranách v deseti. Pojišťovací branka přišla po ose Motyčka - Svoboda, kdy druhý jmenovaný využil krásné průnikové přihrávky a následně uklidnil míč pod břevno, 2:0. V závěru zápasu ještě mohl rozdíl ve skóre narůst, ale žádnou střeleckou pozici už se nepodařilo využít.   Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Utkání, na které jsme se důsledně v týdnu připravovali, protože Bystrc má velmi silný a kompaktní tým. Uvědomovali jsme si, jak důležitý bude vstup do utkání, proto jsme provedli i některé taktické změny v rozestavení oproti minulým zápasům. Pokud pominu obrovskou šanci Malého ze třetí minuty, které skončila na tyči hostující branky, hrála obě mužstva opatrně a více takticky. Dobře držela míč, kombinovala, ale žádné větší šance to nepřineslo ani na jedné straně. Zápas se brankově zlomil po vyloučení hráče hostí. My jsme si vypracovali v posledních 15-ti minutách prvního poločasu 4 vyložené šance. Jednu z nich proměnil Musil a tato branka nám přinesla potřebné uklidnění a sebevědomí. Ještě před odchodem do kabin mohl zvýšit opět Musil, ale jeho v pořadí čtvrtá šance skončila opět na tyči. Druhý poločas jsme ve většině odehráli na soupeřově půli, ale do pořádného zakončení nás pozorně bránící Bystrc nepustil. Soupeř se ke konci utkání musel tlačit více do zakončení s cílem vyrovnat. Nám Vyšel jeden z brejků po kombinaci Motyčka/Svoboda a potvrdili jsme druhým kolem vítězství. Musím pochválit celý tým, za předvedený výkon a nasazení. Výborně nám zahrála defenziva, která soupeře nepustila do vážnější šance.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Utkání jsme sehráli velice netakticky, už v 7. minutě dostal P. Pokorný ŽK za faul na půlící čáře. Soupeř byl v prvním poločase jednoznačně lepší, vytvářel si brankové příležitosti, které neproměnil. Dvakrát nás zachránila tyč naší branky a další jejich šance chytil velice dobře chytající M. Nahodil. Utkání ovlivnilo vyloučení P. Pokorného z 32. minuty, kdy mu rozhodčí ukázal druhou ŽK. Z mého pohledu to byl vzájemný souboj o míč a rozhodčí tento souboj vyhodnotil necitlivě. Branku jsme dostali ve 40. minutě po rychlém přenesení na soupeřovu pravou stranu, chybné postavení našeho levého obránce T. Němce, který nezachytil náběh soupeře. Od vyloučení P. Pokorného jsme museli přeskupit rozestavení a do vstřelené branky jsme hráli dobře v úzkém bloku a soupeře jsme do šancí již nepouštěli. Druhý poločas jsme byli nuceni střídat našeho pravého obránce O. Pelce, což byl další citelný zásah do naší hry. Nebyli jsme schopni si vytvořit žádnou střeleckou příležitost. Od 58. minuty se počet hráčů vyrovnal, ale i přesto jsme nedokázali soupeře přehrát a naopak soupeř si vytvářel další šance, které pochytal výborný M. Nahodil. Až v88. minutě nám dali domácí z rychlého protiútoku branku na 2:0. Soupeř byl jednoznačně lepší a výhru si zasloužil, a pokud by nepodal nadstandardní výkon M. Nahodil, mohli jsme prohrát daleko větším rozdílem.



Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - M. Malý [-] (46. J. Motyčka [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] , F. Vlček [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] (89. J. Obůrka [-] ) , M. Pitel [-] , P. Halouzka [-] (46. A. Bartoš [-] ) , D. Petřík [-] (75. I. Kostrůnek [-] )

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - Š. Pisko [-] (63. D. Dlouhý [-] ) , J. Urban [-] , C. Williams [-] (69. L. Hansl [-] ) , T. Němec [-] , O. Pelc [-] (46. B. Ryšavý [-] ) , M. Kratochvíl [-] (86. J. Pavlík [-] ) , V. Kocman [-] , P. Pokorný [-] , J. Solanský [-] , M. Hába [-]

ŽK: 25. J. Pluháček , 35. A. Rolinek , 74. D. Petřík - 7. P. Pokorný , 16. C. Williams , 32. V. Kocman , 75. T. Němec , 92. L. Hansl . ČK: 58. A. Rolinek - 32. P. Pokorný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - JULÍNEK Jakub, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Martin Pavlík
Tip experta: výhra domácích

Kuřim jede na vítězné vlně, pozici 1. místa v tabulce si udrží.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích