1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:45

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim je i nadále stoprocentní - FOTO


Branky


8

Domací z Krumvíře chtěli na své půdě zastavit rozjetou mašinu, která dojela z Kuřimi. Hosté však pokračují ve vítězné jízdě dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A týmu se vydařil začátek zápasu a hned z první přiležitosti se podařilo otevřít skóre. Krásným volejem z dobrých 20 metrů vymetl šibenici Adama Rolinek, 0:1. Hned z následující akce zvýšil náskok Ondřej Ullmann, kterému míč na malé vápno připravil Pavel Halouzka, 0:2.

V druhé půli se hra znatelně zjednodušila a balon býl více ve vzduchu než na zemi. To samozřejmě vyhovovalo domácím, kteří měli více ze hry. Byli to ale naši borci, kteří po rohovém kopu nastřelili Pluháčkem břevno. Domácí korigovali skóre 10 minut před koncem, když se ve skrumáži nejlépe zorientoval Balaci, 1:2. Víc už toho zápas nepřinesl a tak Kuřimáci odjíždí z Krumvíře se třemi body!

OHLAS: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radim Heča: Na hodovní zápas jsme měli vskutku silného a dobře fyzicky připraveného soupeře. Počítali jsme s tím, že to nebude nic jednoduchého. Při prvním gólu měl soupeř i štěstí při naší nedůslednosti a nevystoupení proti míči a střílející hráč měl čas na zpracování a ránou z dobrých 20 metrů vymetl šibenici Doležalovi branky. Zanedlouho jsme po úniku z pravé strany, prudkou přihrávkou pod sebe a ranou na přední tyč prohrávali o 2 góly, což byl i poločasový stav. Do druhé půlky jsme nastoupili s daleko větším nasazením, lepší kombinací a soupeře jsme opravdu dostávali do úzkých a Cristian Balaci dorážkou po rohovém kopu snížil na 1:2. Náš obrovský tlak jsem již ale v druhou branku nedovedli proměnit a po nervy drásajícím závěru jsme nakonec odešli s porážkou, avšak se vztyčenou hlavou. Mrzí nás, že z toho utkání nemáme bod, je to pro nás po průběhu zápasu ztráta, pro soupeře šťastné 3 body. Kuřim má velmi dobrý kádr, štěstí přeje připraveným a nezbývá, než sportovně pogratulovat.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Velmi podařený vstup do utkání, kdy jsme hráli tak, jak bychom se v sezóně chtěli prezentovat. Výsledkem bylo poločasové vítězství. Druhý poločas jsme byli zbytečně pasivní, přestali jsme držet míč a postupně vyklidili střed pole. Toho využili domácí, kteří nás ke konci utkání dostali pod tlak. Vítězství jsme ale udrželi a z horké půdy v Krumvíři je určitě cenné.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , O. Přichystal [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] , D. Michna [-] , P. Plevač [-] (71. C. Balaci [-] ) , P. Hoša [-] , T. Bravenec [-] (46. D. Jankůj [-] ) , O. Luskač [-] (61. R. Němeček [-] )

FC Kuřim
A. Smrčka [-] - L. Šťastný [-] (63. J. Obůrka [-] ) , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] (63. D. Koreň [-] ) , D. Petřík [-] , M. Malý [-] (63. I. Kostrůnek [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] , O. Ullmann [-] (83. F. Vlček [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Pitel [-]

ŽK: 66. D. Michna , 66. P. Hoša - 38. M. Pitel , 44. P. Halouzka , 79. I. Kostrůnek , 87. A. Smrčka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KUBEC Radek - ROSA Ondřej, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Filip Strakoň
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že Kuřim si přenese formu i do tohoto zápasu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů