3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rousínov si poradil s Pohořelicemi - FOTO


Branky


8

Další domácí utkání bylo pro Tatran opět vítězné. Rozhodl v poslední čtvrthodině, kdy třemi rychlými góly pečetili své vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání jsme hráli velice soustředěně a na hráčích bylo vidět, že chceme navázat na slušný výkon v předešlém domácím zápase. To se dařilo během celého prvního poločasu, kdy jsme domácí často přehrávali. Přes několik slibných šancí se šlo do kabin za stavu 0:0.  Bohužel jsme museli z důvodu zranění střídat Filipa Vedrala, což byl výrazný zásah do naší už tak nově vytvořené obranné čtyřky.


Druhý poločas měl až do zhruba 60. minuty podobný scénář. Poté i vinou špatných rozehrávek našeho gólmana jsme se často dostávali pod tlak. Z jedné takové akce, kdy jsme lehce přišli o míč na polovině hřiště, jsme inkasovali 1. gól. To běžela 72. minuta. V této situaci jsme museli totálně přeplánovat naše taktické střídání, kdy jsme spíše už mysleli na to, uhrát bod. I přes přeskupení našich útočných hráčů se však nepodařilo dostat se do déle trvajícího tlaku. Naopak domácí využili našeho otevřenějšího postavení a vstřelili ještě 2 góly, uvedl k zápasu trener hostů Zdeněk Matoušek.



Ohlasy k zápasu


Tatran Rousínov
Martin Pavlík (hráč): Do zápasu jsme nastoupili bez vstřelené branky, od začátku sezóny. Byl to už třetí zápas a bylo na čase to zlomit. V první půli se nám gól nepodařilo dát, ale do druhého poločasu jsme nastoupili lépe, byli jsme trpěliví a nakonec se vyplatilo. Začalo nám vycházet více útočných akcí, ze kterých jsme dali 3 branky. Sice jsem vstřelil dva góly, ale především je to zásluha celého týmu.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Pozitivní je, že se nám nezranil další žádný hráč. Do příštího zápasu můžeme očekávat posílení o 1 až 2 hráče. Domácí utkání budeme chtít určitě zlomit v naše vítězství. Doufáme, že nás fanoušci přijdou podpořit. Celek Rajhradic je také nováčkem krajského přeboru a momentálně si vede lépe než my, kdy získal 5 bodů.



Sestavy


Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - M. Zbořil [-] , M. Rozehnal [-] , R. Kubáč [-] , R. Jašek [-] (51. M. Mikeš [-] ) , P. Imramovský [-] , J. Pešta [-] , L. Němec [-] (51. P. Líznar [-] ) , M. Pavlík [-] (85. F. Novotný [-] ) , M. Kříž [-] , M. Handlíř [-]

TJ Sokol Pohořelice
T. Kalivoda [-] - F. Vedral [-] (46. B. Lang [-] ) , F. Kříž [-] , Z. Petrásek [-] - T. Kůra [-] , R. Koch [-] , J. Landšperský [-] (77. Z. Matoušek [-] ) - J. Zbránek [-] (67. R. Manuel [-] ) , P. Hron [-] , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-] -

ŽK: 65. R. Kubáč - 70. A. Fiala , 79. R. Manuel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DANIEL Petr - KRON Dávid, ŠUSTR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Filip Strakoň
Tip experta: výhra domácích

Rousínov si doma zapas pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích