1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta zabrala a z Lednice odváží všechny body


Branky


8

Oba týmy potřebovali konečně zapsat tři body, nakonec se to povedlo hostům ze Sparty Brno, domácí tak na první výhru musí ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Měli jsme možnost vidět oboustranně vyborný fotbal. V prvni půli jsme brzké vedení bohužel nepotvrdili druhou brankou. Šance na to byly, Macha a Votavu vychytal brankář, Pálka minul, Krejčí trefil tyč a dorážku Votavy vykopl hráč, dobře rozehrané rohy dva krát nevyužil Poláček. Hosté díky své kvalitě byli dopředu taky hodně nebezpeční a naše mužstvo podržel Prokop. Bohužel se zranil Mach a po jeho odstoupení to bylo znát.

Výborný fotbal pokračoval i ve druhé půli. Hosté se tlačili za vyrovnáním. Naše mužstvo hrozilo z protiútoků. Inkasovali jsme až v závěru utkání. Remíza by zápasu slušela, bohužel v nastavení rozhodli hosté o své těsné výhře. Naši hráči i diváci se zlobili na soupeře, že nevrátil míč, který jsme úmyslně pustili do autu z důvodu ošetření našeho hráče. Naše mužstvo musíme pochválit za předvedený výkon. Čelili jsme však velmi silnému spupeŕi, který bude i v letošní sezóně určitě útočit na nejvyšší příčky. Pokud v takovýchto výkonech bude naše mužstvo pokračovat, tak snad přijdou góly i body.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Dobře jsme zachytili vstup do utkání a brzy se dostali do vedení. První poločas byl kvalitní z obou stran a my jsme si vytvořili čtyři velké šance, ale hostující brankář, branková konstrukce či smůla nás nepustili do dvoubrankového vedení. Soupeř měl také šance, které ale neproměnil. Druhý poločas jsme postupně přenechali iniciativu Spartě a soustředili se na urputné bránění hubeného výsledku. Ovšem ani velká obětavost a nasazení nestačili a soupeř čtvrthodinu před koncem srovnal. Když už to vypadalo na dělbu bodů, přišla naše zbytečná ztráta a velice kvalitní soupeř nás potrestal. Bolestivou ztrátu bodu v posledních minutách naštěstí částečně kompenzuje náš výborný a obětavý výkon. Hlavu vzhůru! Jedeme dál!

FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Utkání nakonec hodnotíme velmi pozitivně. První tři body, otočený zápas za nepříznivého stavu a posun v tabulce. Opět se opakoval scénář jako z úvodních dvou kol. Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou, byli jsme ve všech aspektech lepší než soupeř, bohužel to tam dlouho opět nepadalo. Nakonec jsme první gól vsítili tečovanou střelou Seči a v 90.minutě použil mozek při zakončení Pojslík a rázem z toho byla nepopsatelná radost. Kluci si zaslouží za obrovskou trpělivost a odhodlání utkání zvládnout velkou pochvalu a doufám, že je to na další zápas uklidnilo a zakončení už bude tip top!



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - Y. Brovchenko [-] , T. Pálka [-] , P. Mach [-] (26. M. Krmíček [-] ) , T. Horčička [-] , D. Votava [-] (67. J. Ferby [-] ) , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] (86. E. Gecs [-] ) , D. Poláček [-] , T. Krejčí [-] , M. Ruber [-]

FC Sparta Brno
J. Krkošek [-] - L. Krejčí [-] , J. Černý [-] , P. Drbal [-] , M. Prokeš [-] , O. Makiš [-] (92. V. Franc [-] ) - J. Pojsl [-] , R. Janderka [-] (46. V. Popovych [-] ) , J. Krejčíř [-] (66. P. Hubr [-] ) , T. Selinger [-] - J. Stehlík [-] -

ŽK: 76. T. Pálka - 13. O. Makiš , 82. V. Popovych .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: JURČA Lukáš - DUFEK Tomáš, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Filip Strakoň
Tip experta: výhra hostů

Sparta si bude chtít zpravit chuť po prvních dvou kolech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů