1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pro Rváčov je remíza málo


Branky


6

Rváčov, povzbuzený výhrou v minulém kole, přivítal poslední Řečany nad Labem. V utkání ale nezvládl roli favorita a bere pouze bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohňostroj se nekonal

Řečany nad Labem si svými posledními výkony vysloužily sešup na poslední místo tabulky. Naopak Rváčovu se podařilo v minulém kole přivézt cenné body z Luže. Rozpoložení týmů bylo tedy před zahájením utkání jasné. Po úvodním hvizdu rozhodčího se ale žádný ohňostroj ze strany domácích nekonal. Rváčov si sice vytvořil jakýsi tlak, ale svoje příležitosti neproměňoval, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Rváčov se konečně prosadil. Stoklasa srovnal za minutu

V druhém poločase pokračoval tlak domácích, ale branka dlouho nepřicházela. Až v 65. minutě vstřelil kýžený první gól utkání domácí kapitán Zdeněk Dostál. Jak moc se domácí na branku nadřeli, tak stejně velký šok v jejich očích vyvolalo vyrovnání, které přišlo hned vzápětí. V 66. minutě se prosadil výstavní střelou do šibenice Roman Stoklasa. Do závěru utkání ani jeden z týmů žádný další gól nepřidal a utkání skončilo smírně 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Rváčov
Aleš Meloun, trenér: Naše podzimní výsledková krize byla tímto zápasem potvrzena. V poli snad nehrajeme úplně špatně, ale v obou pokutových územích nám chybí důraz, rychlost a snad i trocha štěstí. Na gól potřebujeme spoustu příležitostí a sami poměrně lehce inkasujeme, což byl i případ tohoto zápasu. Přes zimu se nám snad někteří dlouhodobě zranění hráči uzdraví a pokusíme se náš kádr personálně doplnit.

SK Řečany nad Labem 1920
Ladislav Chára, trenér: Do Rváčova jsme přijeli s půlkou hráčů, kteří patří věkově už do veteránů. Každopádně to na jejich skvělém výkonu nebylo vůbec znát. Kluci dobře bránili a když už jsme inkasovali, tak jsme hned dokázali zareagovat Stoklasovou střelou přímo do šibenice. Pak už to byl na těžkém terénu samý souboj než plynulá hra. Skvělým výkonem se k veteránům přidal Krejčík.



Sestavy


SK Rváčov
P. Kopecký [-] - F. Odstrčil [-] , M. Škorpík [-] , J. Bříza [-] (62. J. Tichý [-] ) , F. Bříza [-] (69. D. Ondráček [-] ) , D. Galamič [-] , Z. Dostál [-] , R. Mareš [-] , Š. Kejík [-] , M. Sláma [-] , P. Koliska [-]

SK Řečany nad Labem 1920
D. Cincibus [-] - A. Vančura [-] (67. A. Svoboda [-] ) , J. Rajnet [-] (80. M. Rozsévač [-] ) , M. Wiesner [-] , M. Moravec [-] , V. Novotný [-] (87. Z. Hrbek [-] ) , R. Stoklasa [-] , V. Štěpánek [-] , P. Linhart [-] , R. Krejčík [-] , Š. Tichý [-]

ŽK: 90. P. Koliska - 53. A. Vančura , 88. M. Moravec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Morávek David - ROBOVSKÝ Jan, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Milan Rázek

Expert: Miroslav Hluchník
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že body zůstanou doma.