2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Přelouče slaví první vítězství v sezoně


Branky


6

Na hřišti Rváčova dokázala rezerva Přelouče otočit nepříznivý průběh utkání a připsala si první výhru v této sezoně. O třech bodech pro hostující tým rozhodl v nastavení střídající Tomáš Vorel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Rváčov

Utkání začalo lépe pro domácí, kteří se už v 7. minutě ujali vedení díky brance Tomáše Bečičky. Ten se prosadil hlavou po centru z rohového kopu. Hned v 8. minutě ovšem odpověděl hostující Milan Hladík, který z blízka dorazil míč za záda domácího brankáře Leoše Škorpíka. V prvním poločase se měnilo skóre ještě jednou, když domácí kapitán Zdeněk Dostál proměnil v 39. minutě pokutový kop.

 

Přelouč v druhé půlce zabrala, remízu odmítl v nastavení Vorel

Zlepšená hra hostujícího týmu dlouho k ničemu nevedla, ale s přibývajícím časem začaly domácím hráčům trochu docházet síly a došlo i na změnu skóre. V 78. minutě se krásnou technickou střelou zpoza vápna trefil přímo do šibenice Tomáš Bendžík. Utkání pak pomalu spělo ke svému závěru a ke spravedlivé remíze. Tu ovšem ve druhé minutě nastavení odmítl střídající Tomáš Vorel. Využil chybně vyběhnuvšího brankáře a od postranní čáry ho obstřelil. 2:3.

 

Přelouč "B" si tak na jedenáctý pokus připsala první výhru v sezoně a odlepila se ode dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Rváčov
Aleš Meloun, trenér: V utkání nevalné úrovně jsme nedokázali dvakrát udržet nadějné vedení. Zejména ve druhém poločase jsme fyzicky nestačili a ve smolném závěru přišli i o jeden bod, který by vzhledem k průběhu zápasu byl asi spravedlivý.

FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: V prvním poločase utkání jsme předvedli jeden z nejhorších výkonů letošní sezony a do kabin jsme po zásluze odcházeli za nepříznivého stavu 2:1. Po změně stran jsme se zlepšili ve všech aspektech hry a odměnou nám byl obrat ve skóre utkání. Konečně si tak připisujeme první výhru v sezóně.



Sestavy


SK Rváčov
L. Škorpík [-] - M. Štusák [-] (46. F. Odstrčil [-] ) , D. Galamič [-] , M. Jeníček [-] (46. J. Bříza [-] ) , T. Bečička [-] , M. Škorpík [-] , R. Mareš [-] , Š. Kejík [-] , M. Sláma [-] , P. Koliska [-] , Z. Dostál [-]

FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - V. Rokyta [-] (75. T. Vorel [-] ) , V. Vančura [-] , J. Kmoníček [-] , T. Bendžík [-] , J. Sekyrka [-] (30. J. Pokorný [-] ) , T. Hladík [-] , M. Hladík [-] (93. M. Beránek [-] ) , L. Machačný [-] , M. Kačírek [-] , L. Musil [-]

ŽK: 91. M. Sláma - 91. V. Rokyta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - MACH Aleš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: remíza