2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakub Pravec vychytal svému týmu vítězství! Body zůstaly v Újezdě


Branky


6

V zápase mezi Dolním Újezdem a Českými Heřmanicemi se střetly dva týmy v boji o cenné body. První poločas byl ve znamení domácího týmu, který se dostal do vedení 2:0 díky gólům Radeka Mandlíka. Druhý poločas přinesl změnu na hřišti, kdy hosté převzali iniciativu a snížili na 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radek Mandlík střílel ostrýma

První poločas tohoto zápasu nabídl divákům důležité okamžiky, které rozhodovaly o směru, kterým se utkání bude ubírat. Dolní Újezd začal zápas aktivně a snažil se získat kontrolu nad míčem. Již ve 14. minutě se dostal do slibné pozice, a to díky chybě soupeřovy obrany. Radek Mandlík stál před pokutovým územím a byl faulován, což znamenalo penaltu pro domácí tým. Radek Mandlík se postavil k exekuci a proměnil penaltu, čímž poslal Dolní Újezd do vedení 1:0.

Slibný začátek domácího týmu pokračoval, a ve 27. minutě se opět prosadil Radek Mandlík. Tentokrát to byla akce na hřišti, kdy Mandlík předvedl rychlé a obratné kličky okolo soupeřových hráčů a završil svou akci vstřelením druhé branky zápasu. Dolní Újezd tak vedl 2:0 a domácí fanoušci byli nadšeni.

Hosté z Českých Heřmanic se snažili reagovat a zvýšit tlak, ale střely na bránu byly buď blokovány obranou Dolního Újezdu, nebo končily mimo branku. První poločas tak skončil vedením domácího týmu 2:0, a ti měli naději na výhru.

Csaplárovka se nekonala

Druhý poločas přinesl změnu v herním scénáři. Hosté z Českých Heřmanic se rozhodli více útočit a snažit se snížit náskok domácího týmu. Dolní Újezd se bránil a snažil se využívat rychlých protiútoků. Hosté měli v druhém poločase více ze hry a vytvořili si několik nebezpečných šancí, které však nebyly proměněny na branky. Brankář Dolního Újezdu, kterým byl Pravec, se blýskl několika skvělými zákroky a držel svůj tým nad vodou. Ve 81. minutě se hosté konečně dočkali a snížili na 2:1, což znovu otevřelo zápas. S přibývajícím časem se hosté snažili srovnat skóre, a měli v závěru několik slibných šancí. Dřevno branky a Pravec v bráně však byli na straně domácího týmu, což znamenalo, že tři body zůstaly v Dolním Újezdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Fran, hráč: Pro nás to byl důležitý zápas a jsme rádi, že jsme nakonec zvítězili. První poločas nám vyšel skvěle a dokázali jsme se dostat do dvougólového vedení. Druhý poločas byl výzvou, protože soupeř přebral iniciativu a snížil na 2:1. Měli jsme štěstí, že nám podržel záda brankář Pravec a také tyč a břevno nám pomohly. Každopádně jsme rádi za tři body a za skvělou podporu fanoušků.

TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Sauer: Zápasy v Dolním Újezdě jsou vždy náročné a tentokrát to nebylo jinak. První poločas patřil domácímu týmu, který se dostal do dvougólového vedení díky Mandlíkovým brankám. I když jsme měli pár šancí, nedařilo se nám je proměnit. Druhý poločas jsme začali lépe a dokázali jsme snížit na 2:1, ale na vyrovnání to již nestačilo. Možná bychom si jeden bod zasloužily,



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - P. Krivák [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , R. Mandlík [-] , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] (74. L. Jireček [-] ) , V. Paclík [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , D. Kabrhel [-] (68. R. Vanat [-] )

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - J. Balcar [-] , M. Kučera [-] , D. Bárta [-] , M. Vrána [-] , J. Ostřížek [-] (63. J. Šplíchal [-] ) , O. Jeřábek [-] , T. Pánek [-] , T. Jirsák [-] , J. Kanta [-] , P. Horák [-] (34. L. Mach [-] )

ŽK: 31. M. Nadvorník , 45. P. Fulík - 37. J. Kanta , 77. L. Mach , 79. J. Šplíchal .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: KODÝDEK Tomáš - BLEŠA Oldřich, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: remíza