P. Bureš 5. (vl.)
1:4
(1:2)
24. M. Leinweber
25. J. Kyllar (vl.)
78. L. Boháček
85. J. Mužík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička vyloupila Jablonnou nad Orlicí! Neoblíbený venkovní zápas zvládly a odváží si cenné tři body.


Branky


5. P. Bureš (vl.) - 24. M. Leinweber , 25. J. Kyllar (vl.) , 78. L. Boháček , 85. J. Mužík (p.)
6

Ve fotbalovém souboji mezi Jablonným nad Orlicí a Poličkou se na hřišti setkaly dvě bojovné týmy, které se snažily uspět ve vyrovnaném klání. S diváky na tribunách v počtu okolo dvou stovek v zádech a s cílem získat tři body pro svůj tým, se hráči chopili míče s chutí a odhodláním předvést fotbalový výkon, na který budou fanoušci vzpomínat. Oba týmy předvedly své síly v boji o převahu na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 góly v jedné minutě

První poločas tohoto fotbalového souboje nabídl divákům zajímavý mix rychlého tempa, bojovnosti a občasných chyb. Hned v páté minutě domácí tým udělal fatální krok, když si svým vlastním gólem zkomplikoval cestu za vítězstvím. To však byla jen první kapitola příběhu. Hostující Polička se rychle vzpamatovala a během několika minut otočila vývoj utkání ve svůj prospěch. Zásluhou rychlých brejků a přesné koncovky se stala středem pozornosti. Dvě rychlé branky v 24. a 25. minutě všechno změnily, a hosté tak vedli 2:1. Zbytek prvního poločasu byl ozdoben občasnými střelami z dálky a několika nadějnými situacemi, ale skóre zůstalo neproměněné. Polička odcházela do šaten s vedením a s jasným záměrem udržet si ho až do konce.

Polička si pohlídala vítězství

Druhý poločas začal očekávaným tlakem domácího týmu Jablonného nad Orlicí. Hráči z Jablonného se snažili vyrovnat a dostat se zpět do hry. Sice měli více balónu a vytvořili si několik nadějných šancí, ale nepodařilo se jim zkompletovat své útoky v brankové zakončení. Hosté z Poličky byli pevní v obraně a využívali protiútoky, aby podrželi své vedení. Domácí měli jednu výbornou šanci, kterou ale neproměnili, což se mělo nakonec stát klíčem k osudu utkání. Ačkoli domácí tým předváděl ve druhém poločase daleko lepší výkon, hostující Polička se dokázala ubránit a využít rychlého brejku, který znamenal třetí branku z jejich strany. Závěr utkání byl byla odpískána penalta proti domácím, kterou Jakub Mužík nekompromisně proměnil.  Hostující Polička zvítězila 4:1 a odvezla si tři body z cizího hřiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Tim Gregor, hráč: Polička hrála nakopávaný balony, což nám zpočátku způsobilo potíže. Bohužel, jsme jim darovali hned čtyři góly, a sami jsme nevyužili několik šancí, zejména za stavu 1:2, což by zápas mohlo změnit ve svůj prospěch. Nakonec nás Polička potrestala a odvezla si tři body.

SK Polička
Martin Pavliš, hráč: Utkání bylo plné emocí, soubojů, rychlých protiútoků a standardních situací. Smolnou vlastní brankou jsme začali, ale do poločasu jsme stihli otočit stav ve svůj prospěch. Druhý poločas byl z naší strany spíše o obraně a brejcích, které nám přinesly další branky. Věřím, že utkání bylo vyrovnané a konečný výsledek je pro nás tím nejlepším možným.



Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - T. Gregor [-] , J. Kyllar [-] , M. Matějka [-] , F. Vaníček [-] - M. Uher [-] , L. Krejsa [-] , A. Kyllar [-] (70. M. Černohous [-] ) - R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (46. A. Kashalupa [-] ) , J. Špaček [-] (70. D. Moravec [-] ) -

SK Polička
J. Ehrenberger [-] - T. Jílek [-] , J. Komínek [-] , M. Mazel [-] , T. Poul [-] (78. P. Velecký [-] ) , V. Klein [-] , M. Leinweber [-] , J. Mužík [-] (78. L. Boháček [-] ) , P. Bureš [-] (89. Š. Krejčí [-] ) , P. Zahoran [-] (82. M. Stejskal [-] ) , M. Pavliš [-]

ŽK: 80. M. Černohous , 85. F. Vaníček - 33. J. Mužík , 65. V. Klein .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUŠEK Jan - HRUBÝ Miloš, DOSKOČIL Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: výhra hostů

Bude to vyrovnaný zápas, se šťastným koncem pro nás.