2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat v poslední minutě! Fotbal nám opět ukázal své kouzlo


Branky


7

Fotbalový duel mezi Moravskou Třebovou a Žamberkem se stal diváckým lákadlem, které přineslo mnoho emocí a dramatických okamžiků. Zápas, který se odehrál za účasti 120 diváků, nabídl nejen několik brankových momentů, ale také červenou kartu, která výrazně ovlivnila průběh utkání. Žamberk dlouho mohl myslet na zisk 3 bodů, ale po skvělém obratu zůstavají 3 body doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli převahu

První poločas zápasu byl plný bojovných momentů na obou stranách hřiště. Domácí tým Moravská Třebová se snažil určovat tempo hry a dostával se do šancí, ale chybělo jim  úspěšné zakončení, které by rozhodlo. Na druhé straně hosté z Žamberku se zaměřovali na protiútoky a dlouhé míče, snažíc se proniknout obranou soupeře. I když oba týmy měly své okamžiky, skóre zůstalo nezměněné do přestávky.

To byl obrat!

Druhý poločas zápasu začal podobně jako první, s oběma týmy hrajícími s velkým nasazením a touhou po vítězství. Klíčový moment přišel v 55. minutě, kdy se hostující Žamberk dostal do vedení díky brance Filipa Kořana. To však nebylo poslední slovo v utkání. Domácí Moravská Třebová neztratila víru a stále se snažila najít cestu k vyrovnání. A úspěch přišel v 83. minutě, kdy se jim podařilo skórovat a srovnat na 1:1. Tento okamžik nabudil domácí tým, a naopak, hosté z Žamberku ztratili koncentraci. V 88. minutě přišla pro hosty drtivá rána - červená karta. Ondřej Veselý musel opustit hřiště, což značně oslabilo tým hostí. Moravská Třebová pár svých šancí nedokázala proměnit v  branku, ale za povzbuzování svých fanoušků nepolevovali v tempu. O přihrávku si nakonec řekl Jan Lexmaul a vzal akci na sebe. a dobře udělal. Krásným sólem obalamutil hostující obránce a nekompromisní střelou rozvlnil síť hostujícího brankáře. Na hřišti se odehrála euforie a všichni vehementně začali slavit. Po finálním hvizdu bylo na hostujích hráčích vidět zklamání. Fotbal nám opět ukázal své kouzlo a potvrdil, že se hraje do posledních minut.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Pavel Lexman, hráč: Naši hráči skutečně ukázali sílu a vůli vyhrát v tomto utkání. Přes brzký gól hostů jsme neztratili víru a po celý zápas jsme bojovali. V druhém poločase se nám podařilo vyrovnat, což bylo klíčové. Po neproměněných šancích jsme nakonec přidali vítězný gól v posledních minutách, což bylo fantastické zakončení utkání. Věřím, že tento zápas ukázal, že naše mužstvo má potenciál a schopnost hrát kvalitní fotbal.

1. FC Žamberk
Mikuláš Cvik, hráč: Dnešní zápas byl pro nás náročný, ale přesto jsme podali kvalitní výkon. Trenér nás dobře připravil takticky, což se projevilo v organizované a trpělivé hře. Naše branka ve druhém poločase byla odměnou za naši snahu a ukázala, že umíme hrát kvalitní fotbal. Bohužel, červená karta v závěru zápasu nám znemožnila udržet vedení, což bylo zklamáním. I přes to si myslím, že jsme si zasloužili minimálně remízu a budeme se snažit pozitiva z tohoto zápasu využít v dalších utkáních



Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Žouželka [-] , P. Bubela [-] (78. P. Bambušek [-] ) , J. Schütz [-] - J. Škrabal [-] (95. B. Chalupa [-] ) , K. Kolář [-] (59. H. Herasymenko [-] ) , Š. Václavek [-] , M. Smékal [-] , M. Šmerda [-] , J. Lexmaul [-] - P. Lexman [-] -

1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - A. Brebis [-] (63. T. Chlumecký [-] ) , M. Cvik [-] (78. P. Chládek [-] ) , F. Kořán [-] (63. T. Kmoch [-] ) , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] (88. P. Huška [-] ) , F. Bartoš [-] , O. Veselý [-] , D. Derka [-] (83. J. Trejtnar [-] ) , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

ŽK: 38. M. Šmerda - 47. J. Jírů , 82. O. Veselý , 92. P. Huška . ČK: 88. O. Veselý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KODÝDEK Tomáš - FRANK Vojtěch, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: výhra domácích

Moravská Třebová naváže na dobré výsledky ze začátku sezony a doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů