Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany zpátky na domácím hřišti nevyužili šanci v poslední vteřině!


Branky


7

Sobotní zápas mezi týmy Slatiňany a Jablonné nad Orlicí konečně probíhal na domácím hřišti Slatiňan, což přineslo zvláštní atmosféru a nadšení do obou týmů i mezi fanoušky. V prvním poločase domácí hráči ukázali svou silnou ofenzivní hru a získali dvoubrankový náskok. Druhý poločas však nabídl dramatický obrat, kdy hosté vyrovnali na 2:2. Domácí  měli šanci na vítězný gól v poslední vteřině utkání, ale bohužel pro fanoušky domácích, kterých přišlo okolo 90, šanci nevyužili. Nakonec zápas skončil remízou, což znamenalo, že oba týmy si odnesly po bodu za vyrovnaný souboj na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový první poločas pro domácí

První poločas zápasu náležel jednoznačně domácím hráčům. Slatiňany nastoupily s odhodláním ovládnout střed hřiště a to se jim dařilo. S ofenzivní sestavou, obsahující tři hráče v obraně a tři ve středu zálohy, byli schopni kontrolovat tempo hry. Již v 30. minutě se jim podařilo otevřít skóre, když Jan Koblasa využil svou šanci a poslal míč za záda brankáře hostí. Do konce poločasu přidali další branku, tentokrát Martin Táborský, a odcházeli do šaten s pohodlným vedením 2:0. Hosté z Jablonného nad Orlicí byli v první půli spíše pasivní a nebyli schopni vytvořit vážnější hrozbu na branku domácího týmu.

Jedna minuta změnila průběh utkání

Druhá půle přinesla dramatickou změnu v průběhu zápasu. Hosté se postupně začali více prosazovat a stávali se nebezpečnějšími. V 64. minutě se jim podařilo snížit náskok domácích díky brance Adama Kyllara, který využil nesourodostí v obraně Slatiňan. Téměř okamžitě poté přišla další rána pro domácí tým, když Artem Kashalupa dokázal dostat míč za brankovou čáru a vyrovnat na 2:2. Slatiňany se snažily znovu dostat do vedení, měli několik nadějných situací, ale hostující brankáři odolali. Konečný výsledek byl tedy nerozhodný 2:2, což znamená, že oba týmy si odnesly po bodu za statečný výkon na hřišti.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Martin Táborský, hráč: Utkání s týmem Jablonné nad Orlicí na našem domácím hřišti bylo po dlouhé době výjimečné. V prvním poločase jsme dominovali, vstřelili dvě branky a soupeře nepustili k ničemu zásadnímu. Druhá půle byla vyrovnanější, ačkoli jsme nakonec inkasovali dvakrát a remizovali 2:2. Jsme zklamáni, ale bereme to jako výzvu k lepšímu výkonu. Děkujeme všem fanouškům za podporu.

TJ Jablonné nad Orlicí
Tim Gregor, hráč: Přišlo mi utkání vyrovnané, bohužel hosté proměnili dvě ze svých šancí. Jsme rádi, že se nám podařilo vyrovnat z dobré herní pasáže. Závěr zapasu byl v režii domácích, naštěstí pro nás neproměnili velikou šanci v poslední vteřině. Bod z venku bereme.



Sestavy


Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - M. Bakeš [-] , J. Koblasa [-] (66. M. Slavík [-] ) , M. Táborský [-] (79. R. Sotona [-] ) , I. Pytlík [-] , J. Slavík [-] , V. Trňák [-] , D. Drahý [-] , T. Venzara [-] , M. Kudrnka [-] , M. Chalupník [-] (89. T. Janoušek [-] )

TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - J. Čada [-] (22. A. Kashalupa [-] ) , M. Matějka [-] , T. Gregor [-] , J. Kyllar [-] - A. Kyllar [-] , M. Uher [-] , L. Krejsa [-] - R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (63. D. Pišťáček [-] ) , J. Špaček [-]

ŽK: 72. D. Drahý , 73. J. Koblasa , 85. M. Slavík , 85. J. Slavík - 41. L. Krejsa , 67. R. Filip , 85. J. Kyllar .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SVOBODA Jan - MRÁZEK Aleš, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Marek Čermák
Tip experta: výhra domácích

Slatiňany se vrací po rekonstrukci atletické dráhy na domácí stadion a urvou vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů