3:2
(2:0)
56. L. Mach (p.)
89. M. Kučera
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Skuteč i přes dramatický závěr vítězí!


Branky


8. J. Novotný , 45. M. Čermák , 54. L. Netolický (p.) - 56. L. Mach (p.) , 89. M. Kučera
6

Dnešní fotbalové utkání přineslo divákům emocionální jízdu, když domácí tým zvítězil nad Heřmanicemi v napínavém souboji 3:2. První poločas byl plný skvělých střel a vedení domácího týmu, zatímco druhý poločas nabídl drama až do poslední minuty. Domácí hráči ukázali svou sílu a pevnou vůli udržet vedení. Oslabená Skuteč, která postrádala několik hráčů i tak slaví cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíří Novotný otevírá skóre

První poločas utkání byl plný akce a patřil domácímu týmu. Již v 8. minutě utkání se Jiří Novotný z domácího týmu stal hrdinou, když proměnil branku a poslal svůj tým do vedení. Tato rychlá branka udala nášmu týmu ráz zápasu a nalila hráčům sebevědomí. O necelých čtyřicet pět minut později přidal další bod Marek Čermák, který se zapsal mezi střelce v 45. minutě. Domácí tým tak vedl v poločase 2:0, což byla velká výhoda. Domácí hráči v prvním poločase předváděli skvělou kombinaci a vytvářeli nebezpečné šance. Měli jsme možnost rozhodnout zápas už v prvním poločase, ale několik výborných příležitostí jsme bohužel neproměnili. Přesto byl výsledek po prvním poločase pro naše fanoušky povzbuzující.

Hosté se na konci zápasu dotahují

Druhý poločas utkání přinesl ještě více napětí a vzrušení. Domácí tým měl stále náskok, ale hostující tým Heřmanice se nevzdával. V 54. minutě se Lukáš Netolický z domácího týmu postavil ke kopu z pokutového místa a trefil se, čímž zvýšil náskok svého týmu na 3:0. To vypadalo, že utkání je téměř rozhodnuto, a fanoušci v hledišti byli nadšení. Nicméně, hostující tým Heřmanice ukázal svou odhodlanost a bojovnost. V 56. minutě se jim podařilo snížit skóre na 3:1 po kontroverzní penaltě, která vyvolala mnoho debat. O tři minuty později, v 89. minutě, se Martin Kučera z hostujícího týmu prosadil dalším gólem, a najednou byl stav 3:2.
Druhý poločas byl plný dramatických momentů, a utkání bylo otevřené až do samého konce. Domácí tým se však dokázal ubránit tlaku soupeře a udržel si vedení, což znamenalo zaslouženou výhru. Toto utkání bylo skvělým příkladem vzrušujícího fotbalu a přineslo radost fanouškům obou týmů.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Skuteč
Ohlas z tábora domácích.: Dnešní utkání s Heřmanicemi jsme potřebovali zvládnout po nepovedenem derby s Prosečí. V týdnu nám však kabinou prolétla chřipka a chyběli nám rozdilovy hraci Talacko, Naď a Dostal. Heřmanice nám to však svou hrou usnadnili, jelikož byli pasivní. Rychlá branka udala ráz zápasu. Jen škoda, že jsme nevyužili několik příležitostí, a nerozhodli utkání už v první půli. Ke konci utkání se podařilo soupeři snížit po diskutabilní penaltě a na rozdíl jedine branky po naší chybě v rozehravce. Utkání jsme však zvládli za tři body a tímto chválit cele mužstvo, vynikající výkon pak podala dvojice Novák- Rompotl.




Sestavy


FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - M. Sršeň [-] , P. Felkl [-] (60. L. Krátký [-] ) , L. Netolický [-] (67. M. Horáček [-] ) , D. Rompotl [-] , M. Čermák [-] , V. Novák [-] , J. Pekař [-] (60. P. Fajmon [-] ) , J. Mikan [-] , P. Vymetal [-] (84. R. Kozák [-] ) , J. Novotný [-]

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - D. Uher [-] (55. J. Kanta [-] ) , M. Vrána [-] , J. Růžička [-] (71. J. Šmejdíř [-] ) , O. Jeřábek [-] (73. J. Balcar [-] ) , T. Pánek [-] , T. Jirsák [-] , L. Mach [-] , M. Viščák [-] , J. Ostřížek [-] (82. M. Kučera [-] ) , P. Horák [-]

ŽK: 34. M. Čermák , 91. M. Sršeň - 61. L. Mach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - VOJTA Jan, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza