Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I s kocovinou to jde! Slatiňany napravili blamáž z minulého kola a drtivě zvítězili


Branky


6

V neděli se na fotbalovém hřišti v Slatiňanech odehrálo další mistrovské utkání mezi domácím týmem a soupeřem z FC Jiskra 2008. Zápas skončil přesvědčivým vítězstvím domácího týmu se skóre 7:0. První poločas utkání skončil s náskokem 3:0 pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bráchové stříleli ostrými

Domácí tým, Slatiňany, okamžitě převzal kontrolu nad utkáním. I přes fakt, že zápas probíhal na vedlejším hřišti, které není ideální pro jejich styl hry, bylo jasné, že budou určovat tempo. Již v 5. minutě se jim podařilo otevřít skóre, kdy Jakub Slavík přesnou střelou poslal míč do sítě. Toto brzké vedení dalo domácím sebedůvěru, a pokračovali v útoku.

Během prvního poločasu přidali další dvě branky. Matěj Slavík se trefil v 17. minutě, a Michal Bakeš zvýšil skóre na 3:0 v 41. minutě. Hostující tým, FC Jiskra 2008, měl potíže se dostat do hry a několikrát byli potrestáni zbytečnými fauly. Výrazným momentem byla červená karta, kterou jeden z hostujících hráčů obdržel během pouhých dvou minut za bezohledné podražení soupeře v nepřátelské polovině hřiště. Do poločasu se domácí tým dostal do vedení 3:0, a zdálo se, že mají zápas pod kontrolou.

Skvělý týmový výkon domácích

Druhý poločas utkání byl v režii domácího týmu, který si udržel otěže ve svých rukou. Hosté, tým FC Jiskra 2008, měli velmi obtížné pozice na hřišti, a to i přes své zbytečné fauly a červenou kartu, kterou jeden z jejich hráčů obdržel během pouhých dvou minut za další nepřiměřený zákrok. Domácí tým nedovolil soupeři dostat se na svou hrací půlku a nadále předváděl hezké průnikové akce.

Další branky padaly v rychlém sledu. Roman Sotona se dvěma zásahy (47. a 58. minuta) zvýšil vedení na 5:0. Poté přišel další gól od Jana Borovičky v 61. minutě a závěrečnou třešničkou na dortu byla branka od Petra Semence v 85. minutě. Utkání skončilo konečným výsledkem 7:0 pro Slatiňany, což bylo odrazem jejich dominance po celý zápas.

Obrana domácího týmu byla pevná, což umožnilo brankáři Pajovi Fiedlerovi udržet čisté konto a připsat si významný úspěch. Vzhledem k tomu, že většina hráčů měla náročnou sobotu, kdy se zapíjelo na svatbě jednoho ze spoluhráčů, bylo toto vítězství dokladem jejich síly a schopnosti efektivně zvládat náročný zápas. Uvidíme jestli v příštím zápase zvolí hráči stejný před zápasový rituál.

Celkově to bylo výtečné vystoupení domácího týmu Slatiňany, který si tímto vítězstvím posílil svou pozici v tabulce a přinesl radost svým fanouškům.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Jan Koblasa, hráč: Měli jsme co napravit po minulém výsledku. I když jsme hráli na vedlejším hřišti, které není ideální pro náš styl hry, okamžitě jsme diktovali tempo. Otevřel jsem skóre již v 5. minutě a náš tlak pokračoval. I když terén nebyl optimální, stále jsme drželi balon na nohou a předváděli hezké průniky. Do poločasu jsme přidali další dvě branky a hosté trpěli zbytečnými fauly a červenou kartou. Druhý poločas byl pod naší kontrolou a zápas skončil vítězstvím 7:0. Paja Fiedler udržel čisté konto. Ačkoli většina týmu měla náročnou sobotu, kdy jsme se zapíjeli na svatbě jednoho ze spoluhráčů, dokázali jsme se s tímto faktem vypořádat a předvést skvělý výkon.




Sestavy


Spartak Slatiňany
P. Fiedler [-] - R. Sotona [-] (62. T. Janoušek [-] ) , J. Slavík [-] , I. Pytlík [-] , D. Drahý [-] (65. A. Kühr [-] ) , V. Trňák [-] , M. Bakeš [-] (65. P. Semenec [-] ) , M. Slavík [-] , M. Kudrnka [-] , M. Chalupník [-] , J. Borovička [-] (62. M. Táborský [-] )

FC Jiskra 2008
R. Vyšohlíd [-] - D. Skoták [-] , P. Roček [-] , J. Šmolík [-] , F. Dušek [-] , P. Hnátnický [-] , J. Dušek [-] (49. T. Vyšohlíd [-] ) , F. Vágner [-] (65. M. Ďuriš [-] ) , J. Wawrzyczek [-] , P. Zach [-] , R. Halanič [-] (61. Z. Kolbe [-] )

ŽK: 87. A. Kühr - 36. P. Hnátnický , 37. J. Dušek , 50. R. Halanič , 84. T. Vyšohlíd . ČK: 37. P. Hnátnický .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Čech Karel - PEČINKA Ondřej, BAŤOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Pavel Formánek
Tip experta: výhra domácích

Musím věřit městu, kde bydlím, takže 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích