Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past byla neúspěšná! Polička těšně vítězí


6

Ve vyrovnaném fotbalovém zápase mezi týmy Polička a České Heřmanice jsme mohli vidět plno vzrušujících momentů. Domácí tým Polička vedl 2:0 po prvním poločase, ale zápas nabídl dramatický druhý poločas, kdy hosté usilovali o vyrovnání. Nakonec se však Poličce podařilo udržet své vedení a získat tři body po vítězství 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemná zranění u domácích

Úvodní fázi zápasu mezi Poličkou a Českými Heřmanicemi se rozehrával boj o převahu na hřišti. Domácí tým Polička však rychle ukázal svou kvalitu a vedení si nepustil.

Zranění hráčů je vždy nepříjemnou událostí pro tým, a bohužel se to stalo i v prvním poločase pro Poličku. V 18. minutě zápasu musel Tomáš Jílek opustit hřiště kvůli zranění, což představovalo pro Poličku nečekanou ztrátu. Kapitán týmu, Tomáš Švec, pak v 35. minutě střídal kvůli zranění. Tyto dvě absence byly výzvou pro domácí tým, ale hráči Poličky se dokázali vzchopit a pokračovat v úspěšném výkonu prvního poločasu.

V 19. minutě se Libor Boháček stal hrdinou Poličky, když proměnil nádhernou akci a poslal míč za záda brankáře soupeře. To byl signál k dalšímu tlaku ze strany domácích hráčů. Ve 30. minutě Roman Netolický zvýšil vedení Poličky po další precizní střele. Domácí tým držel v prvním poločase kontrolu nad zápasem, a to i přesto, že byl oslaben zraněním dvou klíčových hráčů.

Hosté na poslední chvíli zdramatizovali konec zápasu

Druhý poločas přinesl dramatické chvíle a napínavou zápletku. České Heřmanice se snažily o obrat a začaly tlačit na domácí tým. V 72. minutě se Martin Viščák podařilo snížit na 2:1, což zvýšilo napětí na hřišti. Hráči Českých Heřmanic neztráceli naději a pokračovali v útoku. V 89. minutě však David Bárta poslal Poličku do bezpečného dvoubrankového vedení.

I přesto se hosté nevzdali a v nastaveném čase se jim podařilo vsítit druhý gól zápasu. Avšak čas nebyl jejich spojencem, a tak Polička slavila těsné vítězství 3:2. Druhý poločas byl plný dramatických okamžiků, a ačkoli se hosté snažili o vyrovnání, domácí tým udržel své vedení a získal záslužné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Jakub Komínek, hráč: V zápase jsme byli z mého pohledu lepším týmem. Povedlo se nám brzy skórovat po pěkné akci a ve vedení jsme zůstali až do konce utkání. V prvním poločase se nám zranili hned dva důležití hráči a museli jsme na to reagovat střídáním. Soupeř se snažil pro ne nepříznivý výsledek dorovnat, což se jim díky bohu nepovedlo a 3 body zůstaly u nás doma.




Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - L. Boháček [-] (72. M. Stejskal [-] ) , P. Zahoran [-] (62. Š. Krejčí [-] ) , J. Komínek [-] (62. J. Valouch [-] ) , M. Mazel [-] , R. Netolický [-] , T. Švec [-] (35. M. Leinweber [-] ) , J. Mužík [-] , K. Moravec [-] , T. Jílek [-] (18. M. Vondra [-] ) , M. Pavliš [-]

TJ Sokol České Heřmanice
T. Konejl [-] - J. Růžička [-] , O. Jeřábek [-] , J. Balcar [-] (72. J. Šmejdíř [-] ) , T. Jirsák [-] , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Viščák [-] , J. Ostřížek [-] (76. M. Kučera [-] ) , P. Horák [-] (72. F. Jána [-] ) , M. Vrána [-]

ŽK: 45. T. Švec , 69. J. Mužík - 20. O. Jeřábek , 50. L. Mach , 88. D. Bárta , 90. F. Jána .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KODÝDEK Tomáš - ŠTANCEL Miroslav, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Pavel Formánek
Tip experta: výhra hostů

Viděl bych to na vítězství hostů, kteří se minule rozstříleli

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů