Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohromné překvapení! Skuteč vyloupila dosud neporaženou Moravskou Třebovou!


Branky


40. M. Smékal (p.) , 72. J. Lexmaul - 32. M. Čermák , 34. P. Felkl , 41. V. Talácko , 57. M. Čermák , 60. V. Talácko
6

V zápase, který přinesl první bodovou ztrátu pro dosud neporaženou Moravskou Třebovou, se utkala s týmem Skuteč. Tato nečekaná porážka přišla v době, kdy byla Moravská Třebová oslabena a měla k dispozici pouze dva náhradníky. Zápas skončil výsledkem 2:5 ve prospěch hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým v prvním poločase pohořel

V prvním poločase utkání mezi Moravskou Třebovou a Skutčí byli diváci svědky dynamického a dobře hraného fotbalu. Již ve 32. minutě se hostující Skutč ujala vedení díky brance Marka Čermáka. O dvě minuty později přidal další gól Petr Felkl, a Moravská Třebová se ocitla ve složité situaci, kdy musela dotahovat náskok soupeře. V 40. minutě se však domácí tým dočkal snížení skóre, kdy Michal Smékal proměnil pokutový kop. I přes snahu Moravské Třebové hosté vedli 3:1 na konci prvního poločasu.

Skuteč si nenechala vítězství utéct

Po přestávce se Moravská Třebová pokusila o zvrat a snížení náskoku hostů. Domácí tým začal vyvíjet tlak na obranu Skutče a snažil se dostat zpět do hry. Fanoušci se nadále těšili na napínavý fotbalový souboj a doufali, že jejich tým dokáže udělat závěr utkání zajímavým. V 72. minutě se to podařilo, když Jan Lexmaul vstřelil branku a snížil na 2:4. Moravská Třebová měla naději na návrat do zápasu, a atmosféra na stadionu se stávala ještě napínavější. Domácí tým se snažil zvýšit tlak a přinutit Skutč k chybě. Avšak hostující tým Skutč si udržel svou výhodu a nepolevil ve své defenzívě. Ve 57. minutě Marek Čermák zvýšil náskok Skutče na 5:2, což bylo pro domácí tým těžké překonat. Moravská Třebová se snažila, ale její snaha nestačila na obranu hostí.

Celkově byl druhý poločas plný boje a snahy z obou stran, ale Skuteč si udržela své vedení a odjela s výhrou 5:2. Toto vítězství bylo pro hosty důležité a přineslo jim cenné body. Moravská Třebová se pokusí vzpamatovat se z této porážky a připravit se na další utkání v nadcházejícím období.



Ohlasy k zápasu


SKP Slovan Moravská Třebová
Michal Smékal: Dneska nám to prostě nevyšlo, nedali jsme některé šance co jsme měli a dostali některé zbytečné góly po našich chybách




Sestavy


SKP Slovan Moravská Třebová
A. Tichý [-] - J. Žouželka [-] , J. Schütz [-] , Š. Václavek [-] , P. Bubela [-] - M. Šmerda [-] , P. Bambušek [-] (73. H. Herasymenko [-] ) , J. Lexmaul [-] , P. Lexman [-] - K. Kolář [-] (64. J. Škrabal [-] ) , M. Smékal [-]

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - P. Felkl [-] , J. Novotný [-] , V. Talácko [-] , M. Čermák [-] (72. P. Fajmon [-] ) , D. Rompotl [-] , V. Novák [-] , J. Mikan [-] (66. F. Kubík [-] ) , D. Zach [-] (66. L. Krátký [-] ) , M. Sršeň [-] , J. Pekař [-] (72. L. Netolický [-] )

ŽK: 55. M. Smékal , 65. P. Bubela - 49. J. Mikan , 54. D. Zach , 69. D. Rompotl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vojta Jan - KOVÁŘ Matouš, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Cihlář

Expert: Pavel Formánek
Tip experta: výhra domácích

Moravská bude patřit k aspirantům na postup, dávám 1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích