0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci Dolního Újezdu oceňují bojovný výkon s Ústím nad Orlicí B


Branky


7

Fotbalový souboj mezi Dolním Újezdem a Ústím nad Orlicí B nabídl divákům napínavé momenty a vyrovnaný boj na hřišti. I přes tvrdou obranu a vzájemnou snahu obou týmů, byl klíčovým okamžikem gól Krátkého Michala, který zajistil vítězství Ústí nad Orlicí B 1:0. Domácí hráči nezapomněli poděkovat svým fanouškům za podporu v náročném zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střetnutí Obran

První poločas zápasu mezi Dolním Újezdem a Ústím nad Orlicí B byl charakterizován tvrdou obranou a vzájemnými snahami o překonání soupeře. Oba týmy se snažily kontrolovat střed hřiště, a přestože se několikrát dostaly do šancí, brankáři na obou stranách předvedli skvělé zákroky. I přes snahu hráčů zůstalo skóre nerozhodné a poločas tak skončil bez jediného gólu. Oba týmy si uvědomovaly, že druhý poločas bude klíčový pro určení vítěze.

Michal Krátký v oblíbené 69 minutě zaskóroval

Druhý poločas přinesl ještě větší napětí na hřiště, kdy se týmy snažily najít způsob, jak překonat obrany soupeřů. Nakonec se však hrdinou zápasu stal Krátký Michal z Ústí nad Orlicí B. V 69. minutě využil chybu obrany Dolního Újezdu a vstřelil jediný gól zápasu. Tímto zásahem poslal hosty do vedení 1:0, které udrželi až do konce zápasu. Marek Hortlík, brankář Ústí nad Orlicí B, svou bezchybnou hrou pomohl udržet svou branku čistou a zajistil tak vítězství svého týmu. Druhý poločas zápasu přinesl dramatický zvrat a ukázal, jak malý moment může rozhodnout o osudu zápasu. Ústí nad Orlicí B tak slaví výhru 1:0 a Dolní Újezd se bude snažit se zlepšit v nadcházejících zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Újezd
Ohlas z domácího tábora: Rád bych poděkoval všem našim fanouškům za jejich podporu dnes na hřišti. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém oba týmy daly do toho maximum. I když výsledek nevyšel podle našich představ, víme, že můžeme počítat s jejich podporou v dalších zápasech.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - M. Jireček [-] (70. L. Jireček [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] , D. Kabrhel [-] (46. P. Dvořák [-] ) , P. Drahoš [-] , J. Rejman [-] , Z. Doležal [-] (81. V. Paclík [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
M. Hortlík [-] - M. Wohner [-] , M. Hofman [-] (69. Š. Kopecký [-] ) , F. Kočí [-] , M. Popelář [-] , S. Rejda [-] , M. Krátký [-] , M. Šimek [-] (78. Š. Bartoň [-] ) , D. Řehák [-] , O. Skalický [-] , O. Mikulecký [-]

ŽK: 43. L. Novotný - 17. M. Wohner , 74. M. Hortlík , 75. O. Mikulecký .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - VOJTA Jan, POKORNÝ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra domácích

Dolní Újezd je doma, tam to bude určitě těžké.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích