J. Mokrejš 92. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Napětí a Pozdní Drama: Vysoké Mýto B Získává Vítězství 1:0 nad Lanškrounem v Závěrečných Minutách


Branky


92. J. Mokrejš (p.)
5

V dramatickém zápase mezi SK Vysoké Mýto B a FO Lanškroun se rozhodlo až v posledních chvílích. Domácí tým se nakonec radoval z vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zůstal bezbrankový, přestože oba týmy měly své příležitosti k zakončení. Oba brankáři byli na svém místě a udržovali svá mužstva ve hře.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, s oběma týmy bojujícími o převahu. Nicméně žádný z týmů nedokázal překonat obrany soupeře a zdálo se, že zápas skončí bezbrankovou remízou.

Avšak v posledních chvílích zápasu přišla dramatická situace. Ve 92. minutě byla nařízena penalta pro domácí tým. Mokrejš byl jmenován exekutorem a s chladnou hlavou proměnil penaltu, čímž dal Vysokému Mýtě B vedení 1:0.

Lanškroun se snažil reagovat, ale domácí obrana byla pevná a udržela náskok až do konce zápasu. Toto pozdní vítězství poslalo domácí fanoušky do extáze, zatímco Lanškroun musel odjet s hořkou chutí porážky.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Jiří Hájek: ,Ve větrném nedělním odpoledni jsme přivítali soupeře z Lanškrouna, který se nacházel na třetím místě tabulky. Všem nám bylo jasné, že pokud budeme chtít bodovat, budeme muset podat zodpovědný a týmový výkon. Od začátku zápasu bylo vidět na soupeři, že přijel pro jakýkoliv bodový zisk a že bude vycházet ze zabezpečené obrany a hrozit dlouhými nákopy za naši obranu. Tyto situace ale naše obrana velmi dobře zvládla a soupeři moc šancí nedovolila. Nám se bohužel ale také nedařilo vytvářet si brankové příležitosti a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Jak skončil první poločas, začal druhý bez větších šanci, za zmínku stojí krásné sólo Kabrhela. A karetní představení hlavního sudího,který nejdříve vyloučil za dvě žluté Kavku a pak i hostujícího Ptáčka. Zápas směřoval k bezbrankové remíze a k dělbě bodů. Na naši stranu se ale přiklonilo štěstíčko,když při posledním rohu byl při snaze zakončit skopnut Švejda a rozhodčí nařídil pokutový kop, ten proměnil jistě Mokrejš a nám do tabulky připsal velmi cenné tři bodíky. Příští víkend zajíždíme na velmi silného soupeře ze Svitav, který rozhodně nenechá vyloupit svoji tvrz. My se přesto pokusíme




Sestavy


SK Vysoké Mýto B
E. Zavřel [-] - L. Benda [-] (86. V. Vařečka [-] ) , K. Kabrhel [-] , F. Lebeda [-] , O. Švejda [-] , J. Mokrejš [-] , V. Hájek [-] (79. Š. Houdek [-] ) , J. Hájek [-] , M. Kavka [-] , M. Fišer [-] , D. Fišer [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - O. Veselý [-] , D. Smrkal [-] (38. L. Komínek [-] ) , F. Ptáček [-] , Š. Kolomý [-] , J. Martinec [-] , L. Krejsar [-] , D. Skalický [-] , P. Savych [-] , M. Pecháček [-] (90. S. Pospíšil [-] ) , V. Jílek [-]

ŽK: 57. M. Kavka - 42. F. Ptáček , 64. P. Savych , 75. V. Jílek . ČK: 60. M. Kavka - 63. F. Ptáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - FLÍDR Jan, DUŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:51

Tip: výhra domácích