3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Moravanech


Branky


44. L. Veselý , 73. T. Kříž , 77. M. Knotek - 4. J. Klas , 35. T. Vorel , 56. D. Čada
6

 

V zápase mezi TJ Sokol Moravany a FK Přelouč se oba týmy střetly v dramatickém utkání, které skončilo remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali zápas aktivně, a již ve 4. minutě otevřel skóre Jakub Klas, který dal Přelouči vedení 1:0. Domácí tým se však nevzdal a dokázal odpovědět. Ve 44. minutě vstřelil Lukáš Veselý vyrovnávací branku, čímž poslal oba týmy do poločasové přestávky za stavu 1:1.

Ve druhém poločase pokračovala akce na obou stranách. Přelouč se znovu ujala vedení, tentokrát díky brance Tomáše Vorla ve 35. minutě. V 56. minutě zvýšil David Čada náskok hostů na 3:1. V této fázi zápasu vypadalo, že Přelouč má kontrolu nad utkáním.

Avšak domácí tým neztrácel naději a začal předvádět velkou dávku bojovnosti. V 73. minutě snížil Tomáš Kříž na 3:2, což rozproudilo naději ve prospěch Moravanů. O pouhé čtyři minuty později, v 77. minutě, dokázal Michal Knotek skvělou střelou do sítě vyrovnat na konečných 3:3.

Tato remíza ukázala sílu obou týmů a jejich odhodlání až do posledních minut zápasu. Přelouč si odvezla bod z venkovního zápasu, zatímco Moravany se mohly radovat z bodu za dramatickou remízu, kterou dokázaly vybojovat ve druhém poločase.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Michal Knotek: za mě byla remíza spravedlivá. Hned ze začátku zapasu jsme mohli dat rychlý gól, ale 100% šanci jsme nepromenili, bohužel pro nás jsme udělali v zápětí individuální chybu ze které nás soupeř potrestal. Poté jsme my i soupeř měli několik šancí, kdy soupeř ve 35 minutě zvýšil vedení. Podařilo se nám do poločasu z trestného kopu s lehkou tečí snížit. Po poločase byla hra vyrovnaná, po další individuální chybě jsme inkasovali znovu na 1:3. Jsem rad, že jsme zapas nezabalili a zvýšili jsme obrátky, snížili na 2:3 a v 77min jsme z dalšího trestného kopu se štěstím srovnali na 3:3. Jak jsem již zmiňoval remíza spravedlivá.




Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - J. Beran [-] , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] , Š. Kakrda [-] , A. Hájek [-] (85. Š. Bakeš [-] ) , J. Lukas [-] , T. Kříž [-] , R. Šafránek [-] , Š. Janatka [-] , L. Veselý [-] (65. L. Peterka [-] )

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - D. Oliva [-] , J. Hrečín [-] (71. T. Hladík [-] ) , M. Hladík [-] , D. Čada [-] , T. Husák [-] , J. Klas [-] , J. Novák [-] , T. Vorel [-] (83. V. Rokyta [-] ) , D. Dlask [-] , V. Voženílek [-]

ŽK: 58. Š. Kakrda , 82. T. Kříž - 32. J. Hrečín , 59. D. Čada , 80. J. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schmeiser Marek - FOJTÍK Martin, HRUBÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra hostů

0:4

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích