J. Václavek 10. (p.)
D. Balog 29.
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Holice vs. FK Agria Choceň: Remíza 2:2


Branky


10. J. Václavek (p.) , 29. D. Balog - 35. A. Pirochta , 54. M. Laky
6

Dne 7. října 2023 se v zápase mezi SK Holice a FK Agria Choceň odehrála vyrovnaná bitva, která skončila remízou 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Poločas:

Holice začaly zápas energicky a získaly náskok díky penaltě, kterou proměnil J. Václavek v 10. minutě. Choceň však odpověděla, když A. Pirochta vyrovnal v 35. minutě. Holice znovu převzaly vedení, když D. Balog vstřelil gól v 29. minutě, čímž tým poslal do vedení 2:1.

 

Druhý Poločas:

Choceň přišla do druhého poločasu s odhodláním a v 54. minutě se M. Laky prosadil, vyrovnal skóre na 2:2. Obě mužstva měla několik šancí na vstřelení vítězné branky, ale žádný z pokusů se už do sítě nedostal.

Závěrečné Okamžiky:

Oba týmy se snažily v závěrečných minutách, ale žádná z nich nedokázala překonat brankáře soupeře. Utkání tak skončilo nerozhodně 2:2.

Shrnutí:

Bylo to vyrovnané utkání, ve kterém oba týmy ukázaly svou sílu a odhodlání. Holice vedly dvakrát, ale Choceň byla schopna dvakrát odpovědět. Žádný z týmů nedokázal získat plný počet bodů, a tak zápas skončil remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu



FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: Do Holic jsme jeli navázat na zlepšené výkony z minulých utkání, bohužel se to povedlo jen z části. Domácí se ujali vedení po vymyšlené penaltě a následně zvýšili na 2:0..My se ovšem nevzdali a zápas dokázali vyrovnat.Při troše štěstí jsme mohli i zvítězit, ale remíza je podle mého spravedlivá.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - F. Křtěn [-] , L. Prokop [-] , P. Vodák [-] (84. D. Machatý [-] ) , L. Hanč [-] , M. Tulach [-] , D. Balog [-] , D. Fotul [-] , D. Lát [-] , M. Roček [-] (73. T. Sochůrek [-] ) , J. Václavek [-]

FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - Š. Štanglica [-] , J. Gronych [-] (90. J. Netolický [-] ) , M. Laky [-] (92. V. Adamec [-] ) , A. Pirochta [-] (46. F. Vostrčil [-] ) , P. Zahálka [-] , R. Fikejz [-] , F. Zamastil [-] , M. Fikejz [-] , R. Matějka [-] , T. Houdek [-]

ŽK: 29. M. Laky , 53. F. Zamastil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - SCHMEISER Marek, HRUBÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: remíza

2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů