V. Voženílek 95. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Přelouči


Branky


95. V. Voženílek (p.) - 61. J. Müller
4

Zápas mezi FK Přelouč a SK Pardubičky skončil remízou 1:1. Dlouho to vypadalo, že Pardubičky odejdou s vítězstvím, ale až v posledních minutách utkání se podařilo domácím srovnat skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zazněla až ve 61. minutě, když hráč SK Pardubičky Müller poslal svůj tým do vedení. Přelouč se snažila odpovědět, ale hostující obrana byla pevná a brankář na svém místě.

Ovšem ve velmi pozdní fázi zápasu, v 95. minutě, se Přelouč dočkala. Voženílek proměnil pokutový kop a zajistil svému týmu bod za remízu. Tato branka přišla těsně před koncem utkání a byla pro domácí tým velmi důležitá.

Celkově šlo o vyrovnaný zápas, ve kterém oba týmy bojovaly o vítězství. Přestože Pardubičky vedly většinu zápasu, nakonec nedokázaly udržet náskok a musely se spokojit s bodem za remízu. Přelouč si odnesla bod za statečný výkon v závěrečných minutách utkání.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Vojtěch Voženílek: Zápas byl vyrovnaný, dost dlouhou dobu hosté vedli ale nakonec se nám povedlo vyrovnat.




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - V. Rokyta [-] (62. T. Vorel [-] ) , R. Forman [-] , M. Hladík [-] , D. Čada [-] , T. Husák [-] , J. Klas [-] (81. Š. Vančura [-] ) , J. Novák [-] , T. Hladík [-] (72. J. Kmoníček [-] ) , D. Dlask [-] , V. Voženílek [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Tuťálek [-] (93. J. Ficek [-] ) , J. Müller [-] , M. Bobek [-] , J. Němec [-] , M. Šindelář [-] , L. Markl [-] (67. M. Hofman [-] ) , J. Robovský [-] (70. T. Vojtěch [-] ) , P. Münzberger [-] , M. Bažant [-] , D. Menšl [-]

ŽK: 34. R. Forman , 37. T. Hladík , 85. D. Dlask - 94. M. Tuťálek , 94. P. Münzberger .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mrázek Aleš - KUDYN Milan, LANG Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích