Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun přejel Bohdaneč


Branky


8

V zápase mezi Lanškrounem a Lázněmi Bohdaneč to byl domácí tým, kdo vládl hře, a to od začátku až do konce zápasu. Domácí hráči se prezentovali efektivní ofenzivou a pevnou obranou, což jim vyneslo přesvědčivé vítězství 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zahájil domácí tým aktivní hrou a snažil se o útoky. V 31. minutě se jim podařilo otevřít skóre, když František Ptáček zakončil útočnou akci gólem. Jen o tři minuty později přidal další gól Petro Savych, který zvýšil vedení Lanškrounu na 2:0. Krátce před poločasem se Ptáček znovu trefil, tentokrát v 44. minutě, čímž poslal svůj tým do poločasové přestávky s vedením 3:0.

Druhý poločas byl podobný jako první, s tím rozdílem, že domácí tým Lanškroun pokračoval ve svém tlaku. V 51. minutě dokončil Ptáček svůj hattrick, čímž svému týmu přidal čtvrtý gól v zápase. Štěpán Kolomý uzavřel skóre v 56. minutě, když proměnil další šanci v gól, čímž zajistil konečný výsledek 5:0 ve prospěch Lanškrounu.

Tento výkon Lanškrounu ukázal jejich schopnost střílet góly a kontrolovat hru po celou dobu zápasu. Naopak pro Lázně Bohdaneč to byl obtížný zápas, kde nedokázaly zastavit útoky soupeře. Lanškroun z tohoto utkání odcházel s cennými třemi body a skvělým výkonem.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Ohlas z kabiny hostů: Zápas nám absolutně nevyšel, domácím tam padlo úplně všechno.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - O. Veselý [-] , F. Ptáček [-] (63. O. Pavelka [-] ) , D. Smrkal [-] (74. M. Šabata [-] ) , Š. Kolomý [-] (67. L. Komínek [-] ) , J. Martinec [-] , L. Krejsar [-] (82. M. Pecháček [-] ) , P. Savych [-] (56. O. Doležal [-] ) , D. Skalický [-] , V. Janda [-] , V. Jílek [-]

SK Lázně Bohdaneč
J. Uskoba [-] - V. Kakrda [-] (63. A. Leníček [-] ) , T. Virt [-] , F. Janeček [-] , R. Klouda [-] , F. Panchártek [-] , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] , M. Hruška [-] , L. Nepivoda [-] , L. Flekr [-]

ŽK: 29. P. Savych - 29. R. Klouda , 46. F. Panchártek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - VOJTA Jan, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích