2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Lanškrounem a Litomyšlí končí vítězstvím Lanškrouna 2:1


Branky


9

V tomto fotbalovém střetnutí se tým Lanškroun utkal s týmem Litomyšl, a ačkoli se hrálo na hřišti hostů, bylo to Lanškroun, kdo si odnáší všechny tři body. Utkání bylo plné vzrušení a dramatických momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl napínavý a diváci byli svědky rychlého tempa hry na obou stranách. V 40. minutě přišla klíčová chvíle, kdy byla nařízena penalta pro domácí tým Lanškroun. Daniel Skalický střílel z pokutového kopu a proměnil ho, posílil tak svůj tým do vedení 1:0. Jen pět minut poté, v 45. minutě, další klíčový moment přišel, kdy František Ptáček skóroval a zvýšil vedení Lanškrouna na 2:0.

Ve druhém poločase se tým Litomyšl snažil snížit náskok soupeře. Po mnoha pokusech se jim to podařilo v 74. minutě, kdy Petr Škeřík skóroval a snížil na rozdíl jediného gólu. To rozpoutalo napětí a Litomyšl začala útočit na vyrovnání.

Ovšem, i přes snahy hostů, se jim už nepodařilo změnit skóre. Utkání skončilo vítězstvím Lanškrouna 2:1, což byla zasloužená odměna za jejich úsilí a úspěšné exekuce penalta v prvním poločase.

Utkání mezi Lanškrounem a Litomyšlí bylo napínavé a dramatické. Domácí tým Lanškroun se dokázal prosadit v prvním poločase díky gólům z penalty, což se ukázalo jako klíčové pro jejich vítězství. Tým Litomyšl se snažil stále bojovat, a i když skórovali, nedokázali vyrovnat stav. Celkově to bylo skvělé fotbalové utkání, které přineslo vzrušení a emoce pro všechny fanoušky obou týmů.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Utkáni bylo vyrovnané, kdy byly v prvním poločase k vidění šance na obou stranách. Bohužel my jsme šance neproměnili a naopak jsme si nechali dát 2 laciné branky, kdy jedné předcházel pokutový kop a druhé rohový kop. V druhém poločase jsme tlačili na soupeře, ale podařilo se nám pouze snížit. Hosté byli produktivnější a tudíž vyhráli.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - D. Jung [-] , L. Komínek [-] (82. D. Smrkal [-] ) , F. Ptáček [-] , V. Jílek [-] , Š. Kolomý [-] , L. Krejsar [-] , P. Savych [-] (91. M. Šabata [-] ) , D. Skalický [-] (46. J. Martinec [-] ) , V. Janda [-] , M. Pecháček [-] (86. O. Veselý [-] )

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (64. M. Severa [-] ) , V. Folta [-] , P. Kundera [-] , L. Tomšů [-] , J. Paclík [-]

ŽK: 52. V. Janda - 45. P. Kundera .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - VOJTA Jan, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Šimon Štanglica
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích