1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 14:00

6.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Třebová porazila Třemošnice


Branky


56. M. Šindelář - 9. O. Vančura (vl.) , 15. F. Grepl , 35. V. Novotný , 69. M. Borek
7

V napínavém střetnutí mezi týmy Třemošnice a Česká Třebová vyšli vítězně hosté, kteří si odvezli výhru 4:1. Zápas přinesl pohledný útočný fotbal České Třebové a odolný výkon Třemošnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jasně v režii České Třebové, která předvedla vynikající kontrolu míče a přesnost při přihrávkách. Ve 15. minutě otevřela Česká Třebová skóre prostřednictvím Filipa Grepla. Šlo o skvěle rozehraný gól, kdy Grepl našel cíl přesnou přihrávkou do vápna.

Třemošnice měly potíže s uchopením hry uprostřed hřiště a hosté toho využili. Ve 35. minutě zdvojnásobil Vojtěch Novotný vedení České Třebové. Novotného klinický zásah zanechal domácí tým s obtížným úkolem.

Jak se první poločas blížil ke konci, snažily se Třemošnice znovu sebrat a najít cestu zpět do zápasu, ale obrana České Třebové byla pevná.

Druhý poločas začal s tím, že Třemošnice projevovaly větší odhodlání vrátit se do zápasu. Jejich úsilí bylo odměněno v 56. minutě, kdy se trefil Miroslav Šindelář. Šindelářův gól vnímal domácí tým jako nádech naděje.

Nicméně Česká Třebová nacházející se v vedení nechtěla polevit a v 69. minutě zvýšil Matěj Borek. Tento gól znamenal návrat hostů do třígólového vedení a prakticky rozhodl o výsledku zápasu.

Třemošnice se nadále snažily o další útoky, ale obrana České Třebové odolávala a hosté si připsali cenné tři body po výhře 4:1.

Toto střetnutí ukázalo sílu hostujícího týmu a odhodlání domácích hráčů. Česká Třebová se v tomto utkání předvedla jako tým schopný efektivního útočného fotbalu a zaslouženě odjela s výhrou. Třemošnice se však nevzdaly a podaly poctivý výkon, ze kterého mohou čerpat pozitiva pro nadcházející zápasy.



Ohlasy k zápasu


ŽSK Třemošnice
David Oswald: Odehráli jsme špatný zapas, dělali jsme spoustu chyb a soupeře zbytečně pouštěli do šancí, nic se nám nedařilo, a tak výsledek 1:4 odpovídá průběhu zápasu




Sestavy


ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - T. Tomíška [-] , T. Oswald [-] , M. Šindelář [-] , J. Šebek [-] (73. M. Spěvák [-] ) , O. Vančura [-] , J. Holubec [-] , V. Petr [-] , O. Vávra [-] , J. Malý [-] (73. R. Petrus [-] ) , M. Tlapák [-] (73. A. Petrus [-] )

FK Česká Třebová
J. Hotmar [-] - D. Šmíd [-] , V. Novotný [-] (66. M. Borek [-] ) , Z. Vaňous [-] , J. Flídr [-] (80. V. Langer [-] ) , P. Müller [-] , K. Klumpar [-] (25. M. Polášek [-] ) , F. Grepl [-] , Š. Klímek [-] (50. L. Hýbl [-] ) , J. Deml [-] , M. Deml [-]

ŽK: 14. M. Šindelář .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Mrázek Aleš - LANG Matyáš, BOUZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů