4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krasojízda Třebové


Branky


42. Z. Vaňous , 46. F. Grepl , 63. V. Novotný , 80. M. Foff
7

Utkání mezi týmy České Třebové a Heřmanova Městce bylo pozoruhodným sportovním zážitkem, který oplýval vzrušením a brankami. S konečným výsledkem 4:0 pro domácí tým České Třebové bylo zřejmé, že tento zápas bude zanechávat dlouhodobý dojem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal svižně a diváci na stadionu ihned zaznamenali, že se jedná o utkání, které nabídne hodně gólových šancí. Domácí tým České Třebové se chopil iniciativy a snažil se o rychlé kombinace, které měly překonat obranu soupeře.

První branka přišla v 42. minutě, kdy Zdeněk Vaňous dokázal překonat brankáře soupeře precizní střelou zvnitřku šestnáctky. To však bylo teprve začátek, protože v nadstaveném čase prvního poločasu přidal další gól domácího týmu Filip Grepl. Jeho střela z trestného kopu byla nechytatelná a poslala Českou Třebovou do poločasu s náskokem 2:0.

Druhý poločas pokračoval v duchu dominance domácího týmu. Česká Třebová měla ve svých řadách hráče, kteří byli schopni prorazit obranné linie soupeře. Ve 63. minutě přidal další gól Vojtěch Novotný a zdvojnásobil náskok svého týmu.

I když Heřmanův Městec se snažil odpovědět alespoň snížením skóre, jejich snahy se nedařilo dotáhnout do konce. V 80. minutě přidal čtvrtý gól domácího týmu Michal Foff, čímž uzavřel skóre zápasu na konečných 4:0 pro Českou Třebovou.

Utkání mezi Českou Třebovou a Heřmanovým Městcem bylo jednostrannou záležitostí ve prospěch domácího týmu. Hráči České Třebové excelovali v rychlém kombinování a střelbě na branku, což jim přineslo zasloužené vítězství.

Zápas také ukázal, že fotbal může být vzrušujícím sportem, který dokáže nadchnout fanoušky nejen svou kvalitní hrou, ale také brankami a chvílemi, které zůstanou dlouho v paměti. Pro Českou Třebovou to byl den radosti a vítězství, který si hráči i fanoušci budou pamatovat ještě dlouho.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Třebová
Nikolas Hubálek: první půle bídná pro obě strany Městec měl jednu střelu jinak nic. My jsme daly 2 slepené góly v první půli. Městec byl celkem dobrý do útoku ale v obraně měl pomalé hráče a navíc méně početnou lavičku. Asi v 5 min se jim už zranil jejich kapitán. Druhé půle lepší pro ČT, začli jsme kombinovat, hrát po zemi a otáčet hru, ze kterých jsme útočili po křídlech a centrovaný míče posílaly do vápna kde jsem ještě dokázaly dát 2 góly navíc s druhou 0 vzadu

FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Dnes jsem se nedokázali důrazem vyrovnat domácímu týmu, který nás v každé situaci nepříjemně dohrával a školàckými chybami jsme soupeři defakto darovali vítězství, musíme se poučit a jít dál.



Sestavy


FK Česká Třebová
N. Hubálek [-] - V. Novotný [-] (76. M. Foff [-] ) , Z. Vaňous [-] , J. Flídr [-] , P. Müller [-] , K. Klumpar [-] (69. M. Krása [-] ) , F. Grepl [-] (62. M. Polášek [-] ) , Š. Klímek [-] (46. L. Hýbl [-] ) , J. Deml [-] , M. Deml [-] , D. Šmíd [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - O. Hauf [-] , V. Tomčík [-] , M. Zelenka [-] (77. J. Čížek [-] ) , M. Straka [-] , T. Dvořáček [-] (10. T. Zrůst [-] ) , D. Turina [-] , J. Voženílek [-] (72. T. Linhart [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] , D. Jablečník [-]

ŽK: 31. J. Flídr - 52. J. Voženílek , 54. O. Hauf , 69. T. Zrůst , 72. D. Jablečník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - DUŠEK Jan, HRUBÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích