1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdaneč přetlačil Pardubičky


Branky


7

Utkání mezi týmy Pardubiček a Lázní Bohdaneč bylo jedním z těch, které dokázaly nadchnout fanoušky a přinést do divadelního zážitku tu správnou dávku emocí. Zápas končil vítězstvím hostů 2:1, a to hlavně díky skvělému výkonu Richarda Kloudy, který se stal hrdinou utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas - tvrdý boj a nerozhodný stav

První poločas byl poznamenán tvrdým bojem uprostřed hřiště. Oba týmy se snažily získat převahu, ale žádný z nich nebyl schopen vytvořit si příliš mnoho stoprocentních šancí. Obrany obou týmů pracovaly na výbornou a brankáři si své svatyně hlídali s precizností chirurga.

Hráči Pardubiček se snažili prosadit především rychlými protiútoky, zatímco hosté se soustředili na kombinaci a postupné budování útoku. Přestože oba týmy měly několik slibných příležitostí, první poločas skončil nerozhodně 0:0.

Druhý poločas - Kloudova show

Druhý poločas začal velmi rychlým tempem. V 52. minutě se střelecky prosadil Richard Klouda, když po centru zleva přesnou hlavičkou překonal brankáře Pardubiček. To byl teprve začátek Kloudovy show.

Jen sedm minut poté, v 59. minutě, se Richard Klouda znovu objevil na hřišti. Tentokrát dokončil krásnou akci hostů, která zahrnovala několik rychlých a přesných přihrávek. Klouda si naběhl na míč a bez váhání vystřelil pod břevno. Jeho střela byla nepříjemně tečována obráncem, což znemožnilo brankáři dostatečně zasáhnout.

Domácí tým Pardubiček se snažil reagovat a do utkání se vrátit. V 74. minutě se jim podařilo snížit skóre na 2:1, když se střelou Petra Münzbergera z úhlu prosadil pod břevno. To však bylo ze strany Pardubiček vše, co bylo v závěru utkání k vidění.

Celkový dojem

Utkání mezi Pardubičkami a Lázněmi Bohdaneč nabídlo fotbalovým fanouškům opravdový divadelní zážitek. I když skóre bylo relativně nízké, tempo a nasazení hráčů z obou týmů bylo obdivuhodné. Richard Klouda se stal bezpochyby hrdinou utkání díky svým dvěma gólům, které rozhodly o výsledku.

Tato hra byla důkazem, že fotbal není jen o výsledcích, ale také o vášni, nasazení a chvílích, které dokážou nadchnout diváky. Oba týmy se prezentovaly výborným fotbalem a fanoušci odcházeli s pocitem, že byli svědky něčeho speciálního.



Ohlasy k zápasu



SK Lázně Bohdaneč
Ondřej Norek: Do zapasu jsme vstoupili opět v poměrně dost okleštěné sestavě, takže jsme chtěli hrát hlavně na jistotu zezadu, což se nám až na pár hrubek podařilo a soupeře jsme dlouho k ničemu nepustili. První poločas byl hodně soubojový, plný nepřesností a bylo vidět že oba tymy nechtějí ztratit body. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a hlavně díky chybám obrany Pardubiček, jsme dokázali vstřelit 2 slepené góy. V 74. minutě jsme bohužel inkasovali ze standartky zpoza vápna a zapas si tím trochu zdramatizovali, ale díky velké odhodlanosti celého tymu jsme zapas dotáhli do vítězného konce a slavili první zisk bodu v letošní sezóně.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - T. Svatoň [-] , L. Markl [-] , M. Tuťálek [-] (91. M. Hofman [-] ) , M. Mec [-] (53. J. Ficek [-] ) , M. Bobek [-] (67. M. Šindelář [-] ) , J. Müller [-] (91. T. Vojtěch [-] ) , D. Menšl [-] (83. J. Robovský [-] ) , P. Münzberger [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-]

SK Lázně Bohdaneč
D. Czeszewski [-] - O. Norek [-] , V. Kakrda [-] , T. Klátil [-] , F. Janeček [-] , F. Panchártek [-] (46. V. Koutský [-] ) , R. Klouda [-] (71. A. Leníček [-] ) , P. Břeň [-] (86. T. Virt [-] ) , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] , L. Nepivoda [-]

ŽK: 39. M. Bobek , 47. M. Bažant , 68. J. Ficek , 76. M. Tuťálek - 21. V. Kejmar , 41. F. Panchártek , 49. R. Klouda , 62. P. Břeň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUŠEK Jan - HRUBÝ Miloš, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů