Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany přestříleli Heřmaňák


Branky


8

V deštivém počasí se na fotbalovém hřišti v Heřmanově Městci odehrál skvělý a napínavý zápas mezi domácím týmem a hostujícími Libišany. Oba týmy předvedly svou sílu, nasazení a technické dovednosti, což z celého utkání udělalo opravdovou podívanou pro všechny fanoušky přítomné na stadionu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v úvodních minutách zápasu bylo jasné, že si oba týmy nepřinesly na hřiště nic jiného než touhu vyhrát. Každá akce byla provázena rychlými kombinacemi a střeleckými pokusy směrem na branku soupeře. Zejména hostující Libišany ukázaly svou houževnatost a herní důraznost, kterou se snažily využít ke svému prospěchu.

První branka padla ve prospěch hostí, a to v 17. minutě utkání. Lukáš Kraják se dostal do výhodné pozice a svou precizní střelou nedal brankáři Heřmanova Městce žádnou šanci. To byl pro hosty důležitý moment, který je posílil a dodal jim potřebné sebevědomí.

Jen o tři minuty později se hostujícím Libišanům podařilo opět skórovat. Tentokrát se trefil Radek Horyna, který po rychlé akci překonal brankáře domácího týmu a poslal Libišany do dvoubrankového vedení. To byl další tvrdý úder pro tým Heřmanova Městce, který se ocitl ve velmi složité situaci.

Domácí tým se však nechtěl vzdát a začal se zvedat. V 27. minutě přišla odměna za jejich snahu, když se Jakub Hlaváč dostal do vyložené šance a skóroval střelou do sítě. Tato branka vrátila domácí tým zpět do hry a zvýšila jejich motivaci k boji.

První poločas nabídl rychlý a akční fotbal na obou stranách. Oba týmy se snažily hrát ofenzivně a vytvářet si šance, což dělalo zápas velmi atraktivní podívanou. Domácí tým se snažil vyrovnat skóre, zatímco hostující Libišany chtěly udržet své vedení a přidat další góly.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Oba týmy se střídaly ve vytváření šancí a útok na branky soupeře. Byl to opravdu bojovný a srdnatý fotbal, který ukazoval, jak moc oběma týmům záleží na výsledku.

V 67. minutě se domácímu týmu podařilo vyrovnat skóre na 2:2. Ondřej Hauf byl ten, kdo se zapsal mezi střelce a poslal balon do sítě hostující branky. To byla pro domácí tým obrovská radost a zároveň zvýšení motivace k dalšímu útoku.

Bohužel pro domácí tým se hostujícím Libišanům podařilo znovu skórovat. Lukáš Kraják v 71. minutě vrátil vedení svému týmu po rychlé akci, která zaskočila obranu Heřmanova Městce. To byla pro hosty důležitá branka, která je posílila a dala jim náskok.

Závěrečné minuty zápasu byly plné dramatických momentů. Oba týmy se snažily získat vítězný gól, což vedlo k otevřené hře na obou stranách. V 87. minutě se hostujícím Libišanům podařilo definitivně rozhodnout o vítězství. Ondřej Kraják se trefil do sítě domácího týmu a zajistil tak svému týmu vedení 4:2.

Zápas tak skončil vítězstvím hostujících Libišanů. Oba týmy předvedly skvělý výkon a podali atraktivní fotbalovou podívanou pro všechny fanoušky. Hosté si odvezli tři body a potvrdili svoji kvalitu, zatímco domácí tým Heřmanova Městce ukázal svou bojovnost a houževnatost.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Šlo o prestižní utkání, před skvělou diváckou kulisou, Libišany jsou vždy nepříjemným soupeřem, od první minuty se snažili hrát kombinačně a vyráželi do útoku po stranách, i my jsme se dokázali prokousat jejich polovinu avšak většinou jsme bohužel nedokázali vyřešit finální přihrávku a tak se hosté dostali do vedení 2:0, hosté pak ještě dostali výhodu pokutového kopu který neproměnili a i to nás zřejmě nakoplo a tak jsme se snížením a následným krásným gólem z poloviny hřiště vrátili do zápasu- 2:2 bohužel místo toho abychom zápas zvrátili na naší stranu tak hosté po naší nedůslednosti udeřili a pak ještě jednou v závěru zvýšili do otevřené obrany na konečných 4:2. Jednalo se pro diváka o velice atraktivní utkání




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
B. Branda [-] - R. Jošt [-] (70. M. Zelenka [-] ) , M. Straka [-] , D. Jablečník [-] , D. Turina [-] , J. Voženílek [-] (83. T. Zrůst [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-] (78. T. Linhart [-] ) , O. Hauf [-] , T. Dvořáček [-] , R. Novák [-]

FC Libišany
D. Bartaloš [-] - Z. Semelka [-] , O. Kraják [-] (90. P. Kuric [-] ) , L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] (82. F. Matějka [-] ) , R. Horyna [-] , D. Jošt [-] , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (87. J. Fidra [-] ) , R. Řezníček [-] , P. Motyčka [-]

ŽK: 32. M. Straka - 45. D. Jošt .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - BLEŠA Oldřich, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů