0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:15

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství pro hosty!


Branky


8

Lázně Bohdaneč se utkaly s týmem Pardubičky v napínavém fotbalovém utkání, které nabídlo divákům plno emocí, dramatických momentů a konečný výsledek 0:1 ve prospěch hostů. Gól, který padl až v posledních minutách zápasu, způsobil vřavu na hřišti i mezi fanoušky, a potvrdil, že fotbal je opravdu nepředvídatelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal poměrně vyrovnaně, oba týmy si hledaly svou hru a snažily se vytvářet šance. Lázně Bohdaneč, hrající na svém domácím hřišti, se snažily být aktivní a vyvíjet tlak na obranu soupeře. Na druhé straně Pardubičky se také snažily zahrozit a několikrát se dostaly do nebezpečných situací před brankou domácích.

Obrany obou týmů však byly na místě a nedovolily soupeřům vstřelit branku. Brankáři byli v pohotovosti a svými zákroky udržovali skóre na nerozhodném stavu. První poločas tak skončil bez branek, i když oba týmy měly své příležitosti.

Druhý poločas přinesl ještě větší vzrušení a drama. Oba týmy se snažily ovládnout hru a získat náskok. Lázně Bohdaneč chtěly zvítězit na svém hřišti a získat body, zatímco Pardubičky chtěly získat náskok a potvrdit svou dominanci.

Hra byla rychlá a dynamická, oba týmy se střídaly v útočných akcích a snažily se najít cestu k brance. Brankáři na obou stranách byli stále na pozoru a svými zákroky udržovali své týmy ve hře. Očekávalo se, že rozhodující okamžik přijde až v závěru zápasu.

A tak tomu nakonec také bylo. V 87. minutě přišel moment, který změnil osud zápasu. Matěj Polášek, hráč týmu Pardubičky, se ocitl ve skvělé pozici a zúročil svůj náběh gólem do sítě Lázní Bohdaneč. To byla branka, která rozdělila fanoušky na obou stranách a přinesla radost hostům.

Lázně Bohdaneč se snažily odpovědět rychlou reakcí a vyrovnat skóre, ale obrana týmu Pardubičky byla na výši úkolu a odolávala tlaku soupeře. Zápas se blížil ke svému konci a domácí tým se pokoušel o závěrečný tlak.

Konečný výsledek 0:1 ve prospěch týmu Pardubičky byl odměnou za jejich trpělivou hru a schopnost využít svou šanci v závěrečných minutách. Lázně Bohdaneč se snažily, ale tentokrát jim nepřálo štěstí. Oba týmy si však zaslouží uznání za bojovnost a nasazení, které předvedly na hřišti.

Fotbalové utkání mezi Lázně Bohdaneč a Pardubičkami bylo příkladem toho, jak nepředvídatelný a napínavý může být tento sport. Gól v posledních minutách rozhodl o vítězi a ukázal, že ve fotbale je všechno možné.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Ondřej Norek: Vzhledem k velké absenci hráčů základní sestavy a zapojeni dorostenců, si myslím, že jsme odehráli dobře utkaní. Hosty jsme až na jeden protiútok prakticky k ničemu nepustili a herně jsme byli lepším týmem. Bohužel nás však trápí předfinální a finální fáze a podle toho vypadá i konečný výsledek.

FK Česká Třebová
Nikolas Hubálek: Tak v tomhle zapasu šlo o hodně Bohdaneč též se trápí bez bodu stejně jako my. Dnes to nakonec vyšlo v nás prospěch. Od Bohdanče jsme čekaly spíše kombinační hru. Tu měli tak z poloviny. Spíše hrozili dlouhými balóny za obranu. Měli jednu střelu na bránu my 3 ale žádná moc gólová nebyla až na střelu Zdendy Vaňouse. Druhý poločas se byl více méně stejný. Chvíli jsme byly v držení míče my o pár minut zase soupeř. Hrozili spíše ze standardních situací a rohů. My jsme měly zase širokou lavičku a mohly jsme střídat oni 3 dorostence což se vlastně ukázalo jako výhra v nás prospěch. Střídající Polášek, kterého našel krásným balónem za obranu nás stoper Matěj Deml. Polášek využil své rychlosti i přes vybíhajícího brankáře prošel kolem něho a celkem z velkého úhlu trefil levačkou odkrytou bránu 1:0 poté mohli hosté ještě pohrozit z poslední standardní situaci, kdy do vápna šel i jejich velmi dobře chytající brankář Szeszewski ale po špatně zahrané standardce jsme míč odkoply do zámezí s mohly slavit první 3 body s čistým kontem a navíc z venku



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
D. Czeszewski [-] - V. Kakrda [-] , T. Virt [-] (78. M. Fistr [-] ) , O. Norek [-] , F. Panchártek [-] , M. Hundák [-] , R. Klouda [-] , P. Břeň [-] , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] , J. Koblížek [-]

FK Česká Třebová
N. Hubálek [-] - V. Novotný [-] , Z. Vaňous [-] , J. Flídr [-] (59. L. Hýbl [-] ) , P. Müller [-] , K. Klumpar [-] (66. M. Borek [-] ) , F. Grepl [-] , Š. Klímek [-] (66. M. Polášek [-] ) , J. Deml [-] , M. Deml [-] , D. Šmíd [-]

ŽK: 45. F. Panchártek , 54. V. Kejmar , 61. V. Kakrda - 32. K. Klumpar , 50. J. Flídr , 56. F. Grepl , 68. M. Polášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STÁREK Jiří - KODÝDEK Tomáš, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů