0:1
(0:0)
85. D. Skalický (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství pro Lanškroun


Branky


85. D. Skalický (p.)
8

Zápas mezi týmy Pardubičky a Lanškrounem byl dramatickým střetnutím, které rozhodla až pozdní branka hostujícího týmu. Lanškroun si připsal tři body díky gólu Daniela Skalického z penalty v 85. minutě, který zároveň přinesl rozhodující gól zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zůstal bez branek, i když oba týmy měly své šance. Hrálo se zejména na střední části hřiště, kde se odehrávalo mnoho soubojů a přerušení. Oba týmy se snažily najít správný recept na prolomení obrany soupeře, ale první poločas skončil bezbrankovým remízovým stavem.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Oba týmy se snažily o více útočných akcí a střel, ale brankáři byli na místě a svými zákroky udržovali své týmy ve hře. Když se zdálo, že zápas směřuje k remíze, přišel rozhodující moment.

V 85. minutě získal tým Lanškrouna penaltu. Daniel Skalický se postavil k exekuci a s chladnokrevnou střelou poslal míč do sítě soupeřovy branky. Tímto gólem se Lanškroun dostal do vedení a toto vedení už si dokázal udržet až do závěrečného hvizdu.

Pro tým Lanškrouna to bylo vítězství, které jim přineslo cenné body a potvrzení jejich úsilí na hřišti. Pro tým Pardubiček to byla zklamání, protože se jim nepodařilo využít své šance a zabránit inkasované brance. Tento zápas nám ukázal, jak důležité jsou i ty nejposlednější minuty zápasu, které mohou přinést rozhodující momenty a góly.

 



Ohlasy k zápasu



FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Pardubičky mají mladý tým a hrají pěkně kombinačně. Občasnými chybami v rozehře nám nabízeli šance, které jsme ale neproměňovali. Na konci naše větší nebezpečnost v pokutovém území vyústila v ruku domácího hráče a po proměněné penaltě jsme již výhru uhlídali.



Sestavy


SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Tuťálek [-] , T. Svatoň [-] , L. Markl [-] , J. Němec [-] , M. Bobek [-] , J. Müller [-] (76. J. Ficek [-] ) , D. Menšl [-] (73. J. Robovský [-] ) , T. Špidlen [-] (16. P. Münzberger [-] ) , M. Vaníček [-] (58. M. Bažant [-] ) , R. Froš [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - D. Jung [-] , M. Pecháček [-] (84. O. Pavelka [-] ) , Š. Kolomý [-] (91. J. Sita [-] ) , L. Krejsar [-] , J. Martinec [-] (46. F. Ptáček [-] ) , D. Smrkal [-] (78. L. Komínek [-] ) , V. Jílek [-] , D. Skalický [-] , V. Janda [-] , P. Savych [-] (70. O. Doležal [-] )

ŽK: 39. M. Bobek , 43. M. Tuťálek , 67. M. Bažant , 88. T. Svatoň - 41. D. Jung , 66. Š. Kolomý , 87. F. Ptáček , 87. L. Komínek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: David Oswald
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů