4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Libišan proti České Třebové


Branky


32. A. Kaufman , 43. D. Jošt , 59. O. Ujec , 90. J. Fidra - 7. F. Grepl , 21. V. Novotný
8

Utkání mezi týmy Libišany a Česká Třebová bylo skutečným pohledem na to, co fotbal dokáže nabídnout. Fanoušci obou týmů i neutrální diváci se mohli těšit na záživný zápas, který přinesl mnoho gólů, obratů a nečekaných momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo znát, že se jedná o důležité utkání pro oba týmy. Hráči se rvali o každý míč, snažili se získat kontrolu nad hrou a vytvářet si šance. Již ve 7. minutě se dostali hosté z České Třebové do vedení, když Filip Grepl proměnil přesnou přihrávku ve vedení 1:0. Domácí tým Libišan však rychle odpověděl. Adam Kaufman se trefil v 32. minutě a srovnal skóre na 1:1.

Napětí na hřišti bylo stále cítit a hra se stále přelévala z jedné strany na druhou. Ve 43. minutě se zadařilo domácím. David Jošt zvýšil na 2:1 a Libišany měly navrch. Ovšem hosté nechtěli jen tak sklonit hlavu. V 59. minutě se Ondřej Ujec trefil a vyrovnal na 2:2. Byl to doslova zápas plný obratů a nečekaných momentů.

Posledních minut utkání bylo plných napětí a očekávání. Libišany však chtěly rozhodnout. Jan Fidra přidal gól v 90. minutě a poslal domácí tým do vedení 3:2. Hosté se snažili ještě o vyrovnání, ale domácí obrana byla na svém místě.

Ovšem to nebyl konec. Libišany chtěly potvrdit své vítězství a ještě v nastaveném čase přidaly čtvrtý gól. Adam Kaufman se trefil podruhé v zápase a pečetil výsledek 4:2.

Celé utkání bylo plné emocí, gólů a dramatických momentů. Diváci byli svědky skutečného fotbalového představení, které přineslo radost a vzrušení. Tým Libišany si připsal zasloužené tři body, ale i hosté z České Třebové ukázali, že umí hrát kvalitní fotbal. Tento zápas bude jistě dlouho žít v paměti všech zúčastněných.



Ohlasy k zápasu



FK Česká Třebová
Ohlas z kabiny hostů: Zápas byl v první půli velmi vyrovnaný ale pár minut po začátku druhého jsme dostali góla a už se nám bohužel nepovedlo vyrovnat.



Sestavy


FC Libišany
D. Bartaloš [-] - F. Matějka [-] , O. Kraják [-] , L. Kraják [-] (78. V. Jenka [-] ) , A. Kaufman [-] (42. D. Jošt [-] ) , R. Horyna [-] , Z. Semelka [-] , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (79. J. Fidra [-] ) , R. Řezníček [-] (75. O. Beznoska [-] ) , P. Motyčka [-]

FK Česká Třebová
N. Hubálek [-] - V. Novotný [-] , Z. Vaňous [-] , J. Flídr [-] (66. M. Krása [-] ) , K. Klumpar [-] (66. M. Polášek [-] ) , F. Grepl [-] , Š. Klímek [-] (62. L. Hýbl [-] ) , P. Müller [-] , J. Deml [-] , M. Deml [-] , V. Langer [-]

ŽK: 39. A. Rambousek , 42. R. Horyna - 23. J. Deml , 45. K. Klumpar .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - ŠTANCEL Miroslav, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: David Oswald
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích