1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství pro Litomyšl!


Branky


7

V napínavém střetnutí mezi týmy České Třebové a Litomyšle se odehrávala neustálá bitva na hřišti, která přinesla mnoho vzrušení a dramatických momentů. Litomyšl nakonec vyhrála 2:1 a zanechala za sebou skvělý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly již v prvním poločase

Už v samotném začátku utkání přišlo velké překvapení, když hosté z Litomyšle rychle zaskočili domácí tým. Ve druhé minutě se Ladislav Severa prosadil a poslal Litomyšl do vedení. Tento rychlý gól způsobil v domácím týmu jistou nervozitu, která se však brzy přetavila v odhodlání.

Domácí tým se dokázal vzpamatovat a začal hrát aktivně. To se mu také brzy vyplatilo. Ve 9. minutě se Filip Grepl prosadil a srovnal skóre na 1:1. Tato branka vrátila domácím hráčům sebevědomí a začali více ovládat hru na hřišti.

Avšak Litomyšl byla velmi dobře připravená a dál pokračovala ve svém cíleném útoku. V 20. minutě se Vojtěch Folta trefil a vrátil vedení zpět na stranu hostů. To byl zároveň i poslední gól utkání, i když hra byla plná šancí a nebezpečných situací na obou stranách.

Bezbrankový druhý poločas

Druhý poločas přinesl nervózní chvíle pro oba týmy. Česká Třebová se snažila o vyrovnání a Litomyšl bránila svou vedení. Oba týmy podávaly statečné výkony a fanoušci byli svědky bojovného a vyrovnaného zápasu až do posledních minut.

Závěrečné hvizdy sudího potvrdily vítězství Litomyšle 2:1. Tým si odváží tři body za tuto cennou výhru na cizím hřišti. Toto utkání ukázalo, že fotbal může nabídnout naprostou paletu emocí a že vítězství často závisí na chvílích inspirace a rychlé reakci na hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: První půle byla bojovná a přinášel šance zejména na začátku poločasu, následně byly vidět šance na obou stranách. Ve druhé půle jsme se nedokazáli dostat do tempa a byli jsme celý poločas pod tlakem soupeře ale domácí neproměnili žádnou šanci. Ke konci poločasu byly vidět šance na obou stranách. Byl to remízový zápas, kde vyhrálo šťastnější a produktivnější družstvo s výborným gólmanem v zádech.



Sestavy


FK Česká Třebová
N. Hubálek [-] - F. Grepl [-] , M. Borek [-] (74. L. Hýbl [-] ) , Z. Vaňous [-] , Š. Klímek [-] (59. V. Novotný [-] ) , P. Müller [-] , K. Klumpar [-] (63. M. Polášek [-] ) , D. Šmíd [-] , M. Deml [-] , J. Vašata [-] (27. M. Krása [-] ) , V. Langer [-]

TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] (88. J. Zeman [-] ) , D. Mrázek [-] (78. J. Richter [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , P. Urban [-] (46. P. Kundera [-] ) , V. Folta [-] , L. Tomšů [-] , J. Šafránek [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-] (75. P. Malý [-] )

ŽK: 20. M. Deml - 45. L. Tomšů , 65. D. Mrázek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - SVOBODA Jan, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích