Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod díky dobrému začátku a závěru zvítězil nad Opočnem.


6

Náchod do zápasu vstoupil skvěle a už v 15. minutě vedl 3:0. Hosté ale nesložili zbraně a po brankách Poláka a Brožka zápas zdramatizovali. Hosté však dvěma brankami v závěru potvrdili vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Michal Malý, člen výboru: Po pár minutách se zdálo, že je po zápase a z naší strany došlo k podcenění dalšího průběhu utkání. Hosté v této době snížili, ale my jsme pak před koncem přidali dva góly a utkání rozhodli.

TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: Po 15. minutách 3:0! Zda se být po zápase. Nakonec jsme to zdramatizovali, ale domácí i tak vyhráli zaslouženě. Kluky můžu opět pochválit, jen za část zápasu.



Sestavy


FK Náchod B
F. Baláž [-] - M. Jahoda [-] , P. Novák [-] , K. Kudasiewicz [-] (46. R. Metzner [-] ) , T. Hejsek [-] (66. J. Hubka [-] ) , M. Malý [-] , F. Gois [-] , D. Poláček [-] , D. Hanzl [-] (66. M. Punar [-] ) , J. Gois [-] , A. Šesler [-]

TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - O. Polák [-] , D. Drašnar [-] , L. Čtvrtečka [-] , M. Olashyn [-] (58. M. Moravec [-] ) , A. Smola [-] , M. Brožek [-] , S. Jech [-] (84. D. Hrudík [-] ) , Š. Brožek [-] , J. Franc [-] , M. Vondřejc [-]

ŽK: 70. F. Gois , 85. D. Poláček - 50. D. Drašnar , 71. Š. Brožek , 78. J. Franc , 78. M. Brožek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nývlt Roman - KUBÁLEK Lukáš, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře